Holiday deal - Kjøp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Snøresko

Når vi bare hører eller leser ordet sko, er det første som dukker opp i hodet ofte klassiske snøresko. Lave sko med snøring er på en måte selve urbildet av et par sko og snøresko har en tendens til å stå utenfor trender og motens skiftninger. Det er liksom alltid plass til og behov for bekvemme og fine snøresko. Dels er de stilrene og kan brukes til både hverdag og fest, dels er selve snøringen en garanti for at du alltid får rett passform ved å snøre hardt eller løsere og i alle hull eller å hoppe over et par lisseringer.

...

Always nice price

Kjøp snøresko

Med et par velvalgte snøresko er du som sagt klar for det meste som kan tenkes å stå på dagens program. Det finnes mengder av stiler å velge mellom som passer til kontoret, spaserturen eller middagen, eller som rett og slett er bekvemme å bruke. I vårt sortiment kan du velge mellom elegante skinnsko med eller uten detaljer som fungerer like bra til shoppingrunden på byen som til en velkledd jobbstil eller kveldens after work. Brune eller svarte snøresko har en tidløs og klassisk eleganse som alltid er gangbar. Lissene i seg selv bli en del av stilen – hvis du bytter ut skolissene til et par runde, flate eller fargede, velger du selv hva du vil signalisere med skoene og kan tilpasse dem etter stil og smak. For den vågale kan et par skolisser i kontrasterende farge mot skoen være en kul måte å løfte både skoen og hele antrekket på.

Hvilke snøresko handler du i dag?

I avdelingen snøresko er det heller ingen mangel på valgmuligheter. I hyllen for dressko finner du klassiske oxford- og derbysko med kort snøring, i ekte skinn eller kunstmateriale. Stilrene modeller som du med fordel kan velge i cognac, brunt eller svart og som kan matches med både et par elegante jeans og dressbukse. For mer hverdagslige formål tipser vi gjerne om et par superbekvemme snøresko med gummisåle, et sted i grenselandet mellom avslappet spasersko og sneaker. Disse skoene er allsidige og lettmatchede, og de er like bekvemme på spaserturen i lunsjen som på jobben og i fritiden. Sjekk rundt her på siden som er helt og holdent tilegnet snøresko i alle dens former og finn nettopp dine nye favoritter. Du handler alltid trygt og sikkert fra vår nettside eller i din nærmeste DinSko-butikk for personlig service.

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments