Holiday deal - Kjøp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Boots og skoletter

Å handle nye boots og skoletter online, skal være enkelt, trivelig og sikkert. Her finner du mengder av fine boots og skoletter for dame, barn og herre fra mange ulike varemerker. Velg blant et stort sortiment for hver sesong, fra stilren skandinavisk design med funksjoner som passer for våre breddegrader.

...

Always nice price

Boots og skoletter till dame, barn og herre

Høsten, så er det en klassisk sesong for skoletter og boots. Fine ankelboots, klassiske chelseaboots og snøreskoletter i sporty stil med tynt fôr passer perfekt tidlig på høsten når det fortsatt ikke er minusgrader og sensommervær veksler med en forsmak på hva som komme skal. Ankelboots finnes i mange varianter og fellesnevneren er ganske enkelt at skaftet når til ankelen, altså litt lavere enn en høy støvel som strekker seg oppover leggen. Boots kan med andre ord være alt fra et par stilrene chelseaboots via en klassisk snøreskolett til en elegant skolett i fint skinn som fungerer til festen. På høstkanten passer det bra med tynnforede boots (eller skoletter om du vil) med litt tynnere såle når du vil ”kle på” deg litt og hvesse stilen etter en lat og avslappet sommer. Høye sneakers og skoletter i litt lettere stil passer også perfekt på begynnelsen av høsten når du vil ha litt grovere sko uten å måtte gå hele veien til støvletter og altfor kraftige sko. Her finnes det også et stort sortiment av vanntette modeller som ikke minst passer bra til barna når de første lavtrykkene trekker inn og føttene må holdes tørre på skolen og i fritiden.

Velg rette boots og skoletter for vinteren!

Når det begynner å nærme seg vinter og de første frostmorgenene melder seg, er det på tide å gå opp et nivå. I første omgang er det smart å satse på et par varmfôrede boots og skoletter for å holde føttene varme. En litt grovere såle kan også anbefales for å holde føttene på behørig avstand fra sølete og slapsete gater og samtidig gi bedre grep. Du kan fortsatt velge et par ankelhøye boots eller chelseaboots med varmt fôr til arbeidet og kortere ærender på byen. Kompletter imidlertid med et par mer solide vinterskoletter for dager med ordentlig kaldt vær med mye snø. Det er jo ikke så kjekt å få inn snø som smelter innenfor skoskaftet. For lengre opphold utendørs om vinteren kan det være verdt å satse på slitesterke skoletter eller vinterboots med detaljer som gjør vintereventyret like bekvemt som varmt og tørt. Og til slutt vil vi også få minne om at våren (og visse sommerdager) også er helt rett for boots og skoletter. Dels er det jo ikke alltid varmt og solrikt om sommeren her hos oss, dels kan det være superstilig med et par grovere snøreskoletter eller andre solide boots i kombinasjon med tynne sommerbukser eller et skjørt.

Handle online eller i butikk

Uansett hva du vil ha ut av dine nye skoletter og boots, tror vi at du kommer til å finne det du leter etter her på nettstedet. Vil du i stedet prøve skoene på foten og sikre passform og følelse direkte, er du velkommen inn i en av våre DinSko-butikker, slik at vi kan hjelpe deg der. Handle nye skoletter og boots online eller i butikk fra dinsko.no og ta steget inn i en ny, herlig velkledd sesong.

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments