Holiday deal - Kjøp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Støvletter

Spør du oss, er støvletter er et av skogarderobens viktigste og morsomste innslag! De fungerer jo alltid og finnes i så mange varianter, fra de fineste feststøvlene til funksjonelle støvler og alt derimellom. Og flere og flere modeller forener fine detaljer og velkledd stil med det funksjonelle. Du kan bruke støvletter om våren, sommeren, høsten og vinteren.

...

Always nice price

Kjøp støvletter

Blant våre damestøvletter finner du alt du kan tenkes å lete etter når du er på jakt etter nye støvletter. Hvis du vil være fint og bekvemt kledd til jobben eller under shoppingrunden på byen, kan vi tipse om høye, stilrene støvletter i svart eller brunt med snøring foran. Velg mellom ekte skinn eller kunstskinn, semsket eller slitesterk tekstil. Karakteristisk for denne typen klassiske høye støvletter er at de gir et velkledd inntrykk og kan matches med både bukse og skjørt – eller med et par stilige shorts for den vågale. Sjekk f.eks. noen favoritter fra vårt eget prisgunstige merke XIT eller våre håndverksmessige, trendy støvletter fra LINEAR.

Elegant med stilrene støvletter

Enda litt mer elegante er våre høye støvletter uten snøring, enten i dra-på-modell eller med praktisk glidelås i skaftet. Velg ordentlig høye over-knee-støvletter eller litt lavere knehøye skaft. Blant våre egne merker fremhever vi gjerne fine modeller fra f.eks. So All og XIT – her finner du mengder av varianter som gir looken et løft både på kontoret og til festen. Uansett om du foretrekker en klosshæl som gir ekstra høyde eller en lavere hæl, kan du finne dine nye favoritter her.

Barnstøvletter for alle årstider

Til høsten og vinteren er det alltid rett å satse på vanntette og/eller varmfôrede støvletter. Blant våre barnestøvletter finnes det bekvemme og slitesterke modeller for både små og store barn. Perfekte for tørrskodd og varm lek på skolen, i akebakken eller på utflukten når det er kaldt og med snø og slaps.

Hvilke støvletter blir det i dag?

Et par velvalgte støvletter gjør livet både triveligere og mer bekvemt, så ta deg litt tid til å se deg rundt her på nettstedet i jakten på dine nye støvletter. Hvorfor ikke benytte anledningen til å oppfylle sesongens støvlettbehov for både deg og barna samtidig? Du handler enkelt online og i butikk.

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments