• ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Sneakers

Velkommen til avdelingen for sneakers (joggesko), med høye, lave og chunky sneakers. La oss gjette: du eier minst et par sneakers du ikke trener og har sport i? Sneakerns reise fra bare sportssko til sporty hverdagssko har feid over hele verden, og i dag er sneakers både avslappet komfort og dressy mote. Og det er veldig åpenbart, for et par veldig fine og stilige sneakers fungerer for det meste.

...

Always nice price

Handle sneakers til alle

Hvis du bare måtte bruke bare én type sko resten av livet, hva hadde du valgt da? De må altså fungere så vel til hverdags som til fest, på jobben og på spaserturen, året rundt. [Plass til noen sekunders betenkningstid … og allerede NÅ tror vi at du har kommet frem til svaret.] Nettopp: Sneakers. Ikke sant? Som hverdagssko er jo sneakeren nesten selvskreven med sin komfort, sporty look og sin evne til å passe til nesten alt i klesgarderoben. Og ja, sneakers fungerer jo også bra på de fleste fester og kan gi en perfekt balanse ved å balansere stilnivået til et elegant antrekk eller som ledig, men velkledd look til mer uformelle sammenkomster og middager.

Sneakers på arbeidsplassen

På jobben kan de fleste av oss møte opp i et par fine sneakers. De gir dessuten god demping og er skånsomme hvis du står og går på et hardt gulv under arbeidet eller beveger deg mye. Vårt sortiment er stort og hvis du er ute etter sneakers med spesielle funksjoner, er det bare å velge og vrake. Vi har sneakers med luftig mesh og svale såler i skinn som holder føttene friske selv på lange arbeidsdager og om sommeren. Det finnes også mange modeller med litt høyere skaft og kraftigere såle, chunky sneakers, for deg som trenger bedre støtte for foten og beveger deg mye på ujevne og krevende underlag. Jobber du i et kontormiljø der kleskoden er noenlunde liberal, anbefaler vi at du satser på et par stilrene sneakers, kanskje ensfargede, i en modell som du trives i hver dag.

Sneakers hele året

Men om vinteren går det vel ikke an å rusle rundt i et par lette sneakers med cupsole? For da vil man vel fryse føttene av seg i minusgradene, eller? Du aner svaret – sneakers om vinteren går naturligvis bra det også, i hvert fall på seks av ukens sju dager. Hvis du bor i de sørlige delene av landet, er det jo ikke lenger så vanlig med lange perioder preget av streng kulde og mye snø. En typisk skandinavisk vinterdag består tross alt ganske ofte av temperaturer rundt null eller noen plussgrader, grått vær, men ingen større dramatikk. Da klarer man seg som regel bra med et par klassiske, lave sneakers eller et par slip-ons, særlig hvis den tiden man tilbringer utendørs mest handler om å ta seg fra hjemmet til bilen eller bussen og deretter noen korte skritt eller en liten spasertur til jobben eller skolen. I de senere år har det også kommet fine sneakers med høye skaft, varmt fôr og kraftige, grepsikre såler. Selv om det er snø og kulde, kan du altså velge dine favoritter for en fin, avslappet og bekvem stil.


Så nå kan du bare klikke deg rundt blant alle våre sneakers og velge dem som passer best for nettopp deg.

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments