• ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Sandaler

Ingen ordentlig sommer uten et par herlige sandaler. Når været blir varmere og solen skinner, vil man jo bare slippe ut tærne og vifte med dem i den friske luften. Det er vanskelig å slå den der følelsen når det bare er å gli inn i et par sommerlige sandaler og gå ut i den varme luften. Så sørg for å oppdatere garderoben med sesongens sandaler og vær klar for alt fra strandlivet til hagefesten i sommer.

...

Always nice price

Kjøp sandaler til dame, barn og herre

Sandaler har vært en favorittsko i minst noen tusen år (det er jo en grunn til at det kalles romersandaler og gladiatorsandaler!), er de jo så tidløse og allsidige. Det er derfor de er uunnværlige på late dager ved bassenget og på stranden, når du rusler rundt i en storby og til avslappede festkvelder og på uteserveringen. Match med et par jeansshorts eller bruk dem til badetøyet om dagen og løft stilen med en bukse eller et skjørt til kvelden. Det beste er naturligvis å variere sandalstilen for ulike anledninger.

Finn dine favorittsandaler

Et par enkle slip-ins eller pool slides er perfekte å gli inn for ledige feriedager i solen, mens et par stilige reimsandaler passer utmerket for shoppingrunden eller ettermiddagsdrinken. Hos DinSko finner du selvfølgelig favorittsandalene for både dame, barn og herre og fra mange ulike merker. Med sin superbekvemme fotseng og sofistikerte design er det ikke rart at sandalen i dag er like populær på kontoret som på catwalken. Fra LINEAR finner du våre egendesignede sandaler i høy kvalitet og med et moderne preg. De er like herlige å bruke både som innetøffel og avslappet sommersandal. Fine og bekvemme slip-in-sandaler for hele familien finner du også fra LEJON, både med såle i klassisk korklook og barnevennlige lekesandaler i ultralett materiale med hælrem. Litt mer elegante damesandaler med fine remmer og detaljer som stikker seg ut, finnes i vakre utførelser fra  So All og Vox blant andre.

Sandaler for både aktive og late dager

Hvis du er blant dem som gjerne utfordrer deg selv i ferien med turer og vandringer, tilbyr vi gode tur- og hikingsandaler. Disse sandalene har slitesterke detaljer og litt tykkere, grepvennlig såle, slik at de er komfortable og stabile selv på ujevne underlag. Dessuten sitter de godt på foten med regulerbare remmer for tilpasset passform.

Ja, som sagt, sandaler kan brukes ved de fleste anledninger i løpet av sommeren. Klikk hjem dine nye sandaler til den varmere årstiden, slik at du er klar for alt – fra feriesløve dager til utfordrende eventyr! Ta en titt rundt, klikk hjem dine nye sandaler og vent på leveransen. Eller besøk våre DinSko-butikker og få kunnskapsrik hjelp fra våre flinke butikkmedarbeidere.

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments