Nice Price! - Sko till våre beste priserGroup 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Vintersko

Med et par velvalgte vintersko tar du deg gjennom de kaldeste månedene uten problemer. Her er vi sikre på at du kommer til å finne vintersko som oppfyller alle dine krav, uansett om du satser på et par robuste skoletter, stilrene støvler, varmforede boots eller vinterpreppede sneakers. Selvfølgelig finner du vintersko til dame, herre og barn!

...

Always nice price

Kjøp vintersko til dame, barn og herre

Spør du oss, så er gode vintersko både bekvemme å gå i og en selvsagt del av ethvert antrekk – både funksjon og form altså. Det er nettopp slik vi tenker når vi designer vintersko til våre egne varemerker. Hvorfor nøye seg med bare én egenskap? I vårt sortiment finnes det vintersko for dame, herre og barn i mange varianter.

Oppdag en verden av vinersko for dame

I damekategorien finnes det mye å oppdage for deg som trenger nye vintersko. Fine og varme modeller for alle anledninger og smaker, fra kjente merker og i alle prisklasser. En tilbakevendende favoritt er vår helsvarte skolett fra DinSko i stilig skinnimitasjon med kraftig såle. En klassisk look som alltid funker til vinterantrekket. En lettere og nettere variant som er like tidløs, er våre cleane, varmforede chelseaboots fra So All med bekvem såle, en sko som passer til alt. Finnes i både svart og brunt.

Lettmatchet og stilrent i vinter

I avdelingen vintersko for herre fremhever vi gjerne våre stilrene favoritter fra PACE – varmforede chelseaboots i ekte skinn og nubuck i nedtonede farger, perfekt når du vil holde varmen med stil i vinter. Hvis du foretrekker snøreskoletter, kan du med fordel sjekke modellene fra Iguassu i fine materialer og med stilige detaljer som gir hverdagslooken et løft og holder føttene varme.

Vinterfavoritter for små og store barn

Til slutt, men kanskje viktigst av alt, vil vi få minne om at vi har et stort utvalg av vintersko for barn. For alle værforhold og temperaturer i vintermånedene finnes det mye å velge mellom hos oss på DinSko. For litt mildere dager da snøen smelter eller det regner, passer det bra med et par varmforede og vanntette sko i sneakersmodell. De er ikke for varme eller grove, men beskytter mot væten og har fleecefor som holder føttene varme. Sjekk våre modeller og velg favorittene sammen med barna. Vi tilbyr fleeceforede boots med fine detaljer som er perfekte til skole og lek når temperaturen ligger rundt null. En allsidig favoritt for barn i alle aldrer.

Dette var bare et mindre utvalg av alle våre vintersko. Du finner dem og alle andre vinterrustede sko, skoletter og boots på denne siden. La deg inspirere og sjekk litt rundt, så er vi overbeviste om at du kommer til å finne rette vintersko for nettopp deg og dine behov. Handle online og få vinterskoene levert trygt og sikkert, eller besøk en av våre DinSko-butikker for personlig service. Vi ønsker deg en riktig fin og herlig vinter!

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments