Holiday deal - Kjøp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Gummistøvler

Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige sko. Når det regner og er ruskete, finnes det et opplagt valg som aldri svikter. Nettopp, gummistøvler! Si hei til en ny generasjon av gummistøvler i nye farger, med høyere komfort og varierende skaftlengde og såler for alle formål og smaker.

...

Always nice price

Kjøp gummistøvler til dame og barn

For deg som ikke vil ofte en stilig look bare fordi været ikke er i godt humør, har vi gode nyheter: Det er nye tider når det gjelder fine gummistøvler. Glem de der slappe, kjedelige og treige skoene som du pleide å forbinde med regnvær. Hos oss på DinSko finner du oppdaterte gummistøvler for dame og barn fra så vel våre egne varemerker, designet i Sverige.

Hold stilen (og humøret) oppe med gummistøvler!

La oss begynne med å ta en titt i damesortimentet. Her får du alle muligheter til å handle gummistøvler som holder stilen både på fortauet i byen og i hagelandet. I vårt eget utvalg av gummistøvler for dame fremhever vi gjerne våre oppdaterte modeller fra LINEAR og Lejon. Dette er praktiske og stilige sko med fine detaljer som snøring eller metallspenne eller klassiske stilrene varianter med minimalistisk sjarm. Var ikke redd for å matche gummistøvlene med et skjørt eller fine jeans og en kul jakke. Selv om det fortsatt er vått på bakken, kan det ha sluttet å regne. Uansett er det aldri feil å komplettere dine fine gummistøvler med en matchende paraply.

Tørre føtter leker best

Barn og gummistøvler har jo vært et radarpar i lang tid. Det finnes ikke noe som slår gummistøvler når det virkelig gjelder. Det spiller ingen rolle om himmelen åpner seg og det oppstår små bekker i gatene. Med et par høyskaftede gummistøvler og egnede bukser kan barna hoppe i vanndammer og fortsette å leke uten at verken de selv eller foreldrene må dra i bremsen. Det virker jo som det er et ufravikelig faktum at barn (både små og litt større) tiltrekkes av vannpytter, søle og gjørme som fluer tiltrekkes av en sukkerbit. Og hvorfor ikke – la barna gjøre sin greie med rette klær og vanntette sko! Vi tilbyr alle slags gummistøvler for barn, varmfôrede, mønstrede, med eller uten snøring, svarte, rosa og gule, med høye skaft og litt lavere … det finnes kort sagt minst ett par gummistøvler for alle smaker og årstider. Sjekk sesongens modeller og sørg for at barna er godt utstyrte før de går løs på neste sølete lekeplass!

Kjøp dine nye gummistøvler online eller i butikk

Det finnes altså ikke lenger noen grunn til å skvalpe rundt med våte strømper i sko som ikke holder for regn og væte. Med et par velvalgte gummistøvler kan du tvert imot gå til et høyere stilnivå! Velg dine favoritter og klikk dem hjem online eller besøk en av våre DinSko-butikker og prøv dem på stedet. Keep singing in the rain!

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments