Holiday deal - Kjøp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Loafers

La den vidunderlige loaferen ta sin selvskrevne plass i garderoben, så får du et rikere skoliv! Blant alle typer sko som finnes, kan loafers være den mest undervurderte med sin sjarm, stil og allsidighet. Du kan virkelig gi et løft til en hvilke som helst look med et par velvalgte loafers. Det handler bare om å matche de rette loafersene med det rette antrekket.

...

Always nice price

Kjøp loafers til dame og herre

Et par klassiske penny loafers i semsket eller skinn med et par opprullede eller korte chinos eller elegante jeans sammen med en pikétrøye eller avslappet skjorte er like rett på kontoret som under parasollen med en kopp kaffe.

Elegante og avslappede loafers

Det som før litt foraktelig ble kalt ”duskloafers”, er under sitt egentlige navn tassel loafers en stilig sko som fungerer til både dress og velkledd hverdag. Det er heller ikke bare detaljene på overdelen som kan varieres. Nå som loaferen har gjort et velfortjent comeback, er den også blitt oppdatert med senere års trender. I dag kan du finne kjempefine loafers med grov gummisåle på platå så vel som sporty hybridmodeller med sneakerens bekvemmelighet. Og selv om vi gjerne tenker på loaferen som en typisk sommersko eller det minste helt utenkelig i vinterhalvåret, er det på tide å tenke om igjen her også. Med en kraftig gummisåle med mønster går det helt fint å bruke loafers året rundt, spesielt hvis du arbeider innendørs og ikke må gå lange strekninger i snø og kulde.

Hvordan matche dine loafers?

Hvordan fungerer det så å bruke loafers til fest, og hva hvis du er kvinne og helst ikke vil gå i dress? Jo, det er en helt utmerket idé. Prøv f.eks. å velge et par stilrene og minimalistiske penny loafers i svart skinn eller skinnimitasjon til en fin bukse eller et skjørt, gjerne med mønstrede eller fargerike strømper som gir looken din en herlig dynamikk. Eller hvorfor ikke et par semskede loafers med en spenne i gull eller sølv som glitrer på dansegulvet?

Oppdag vårt brede utvalg av loafers!

Oppdag vårt varierte sortiment av loafers fra håndplukkede og egne varemerker og få en avslappet elegant stil som alltid er rett. Når du først har begynt å bruke loafers, er det store sjanser for at du fortsetter med det! Hvilke blir dine nye favoritter? Finn rette loafers for dame og herre her på dinsko.no eller i en av våre butikker og få personlig hjelp av våre medarbeidere hos DinSko. Lykke til med kjøpet og bruk dine nye loafers med stil!

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments