• ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Lave sko

Støvler, hælsko, boots og skoletter … hver skotype har sin tid. Så også for lavsko. Dette er en kategori som omfatter en lang rekke skomodeller, fra elegante snøresko og herlige tøysko til bekvemme spasersko og kule loafers. Det er imidlertid ikke så vanskelig å finne fellesnevneren – det handler om sko med lavt skaft, ganske enkelt.

...

Always nice price

Kjøp lave sko til dame, barn og herre

Lavsko er jo, needless to say, fremfor alt gangbare i sommerhalvåret i vår del av verden når vi har mer sol og tørrere vær. Hvem kjenner ikke igjen den der pirrende første vårfølelsen som kan overfalle oss fra mars og utover når solen plutselig titter frem og faktisk varmer litt! Man vil liksom bare ta verden med storm og ta igjen alt man ikke har orket eller villet gjøre i løpet av den lange, mørke vinteren.

Ny sesong, nye lavsko!

Hos oss på DinSko har sneakers en spesiell plass fordi det alltid finnes mengder av herlige nyheter å dele med dere foran en ny sesong. Her snakker vi altså om lave sko av den mer sporty typen. Videre blant lavskoene finner vi elegante snøresko gjerne i ensfarget skinn og med få detaljer som passer perfekt til festen, middagen eller for en velkledd kontorlook. Et must i enhver manns (og kvinnes!) garderobe til anledninger da kleskoden er litt mer oppkledd. Hvis du liker å bevege deg og ta en lang spasertur når anledningen byr seg, finnes det mange spasersko eller walkingsko med høy komfort og funksjoner som gjør hvert steg skånsomt. De finnes med vanntett membran og ulike såler for ulike underlag.

Hverdag eller fest? Lave sko for alle anledninger

Moteriktige og oppdaterte loafers inngår også i kategorien lavsko og blir stadig mer populære hos både kvinner og menn. Glem tullingstempelet som åttitallets duskloafers bidro til – si hei til en ny generasjon av loafers med kule detaljer og høy komfort. Fungerer til både hverdagen og festligere anledninger! Sist, men ikke minst vil vi slå et slag for de superstilige hybridmodellene som har kommet stadig mer de senere år. Vi tenker da på lavsko som kombinerer klassiske snøresko og sneakers på en leken og moderne måte. Sjekk f.eks. våre modeller fra PACE, stilrene sko i grenselandet mellom velkledd og avslappet som passer til det meste.

Lavsko for hele familien

Selvfølgelig finner du lavsko for hele familien her. Se deg rundt litt her på nettstedet og oppdrag aktuelle lavsko for dame, barn og herre. Hvorfor ikke slå til og utstyre hele gjengen med nye, fine lavsko når du først er i shoppinghumør? Uansett hvilke lavsko du er på jakt etter denne gangen, håper vi at du finner det du leter etter! Handle sikkert og enkelt online eller besøk våre butikker for personlig service. Vi ønsker deg en herlig dag og mye moro med dine nye sko!

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments