Holiday deal - Kjøp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Skoletter

Her kommer skoletter i alle mulige former, slik at du kan finne den modellen som føles rett for akkurat deg, akkurat nå. Slitesterke skoletter, varmforede skoletter, vinterskoletter, klassiske snøreskoletter, skoletter i ekte skinn, kule skoletter … eller en kombinasjon av flere egenskaper? Når det gjelder skoletter, finnes det kort sagt et utall av varianter å velge mellom!

...

Always nice price

Kjøp skoletter til dame, barn og herre

For alle som elsker skoletter i alle deres former, er det alltid høysesong. Skoletter kan virkelig brukes ved alle anledninger, og så vel på våren og sommeren som på høsten og vinteren. Jo, høst og vinter egner seg på mange måter spesielt godt for denne populære skotypen med høyere skaft og kraftig såle, men det finnes også mange skoletter som passer om våren og sommeren. Sneakersskoletter i tynnere materiale og med litt lavere skaft eller avslappede snøreskoletter i skinn eller kunstlær som har en evne til å holde føttene behagelig svale også når temperaturen er høyere.

Hva er viktig når du velger skoletter?

Når temperaturen siden faller og været blir mer ruskete, er det bare å tilpasse skolettene etter omstendighetene. Da er det igjen tid for å sikte seg inn på høyere skaft, grovere såle og kanskje varmfôrede og/eller vanntette skoletter for å være sikker på å holde føttene varme og tørre. Det fine er at skoletter

Skoletter – en kort historikk

Historisk har skoletten i omganger vært ekstra populær og helt siden begynnelsen av 1800-tallet har den vært en mote å regne med i Europa og Skandinavia. Akkurat som nå ble skolettene da brukt til både hverdag og fest, til arbeid ute i skog og mark eller til kveldens sosiale sammenkomster. Et stykke inn på 1900-tallet avtok skolettens popularitet og den førte en ganske glemt tilværelse frem til 60-tallets eksplosjon av nye ungdomskulturer. Siden da har den vært et must for punkere, rockere og i soulkretser. Og egentlig for alle med en viss grad av attityde. Her finnes det mengder av kule og bekvemme skoletter fra PACE, LINEAR og Attitude.

Rette skoletter for alle anledninger

Uansett om du vil bruke skolettene til jobben, utstyre barna med lekevennlige skoletter, finne de rette skolettene for fritidens utflukter eller gi stilen et løft med et par elegante skoletter til middagen, har vi det du leter etter. Velkommen til å utforske vårt store sortiment av skoletter for dame, barn og herre. Du handler online eller finner din DinSko-butikk. Takk for at du velger å handle hos oss – vi ses der ute, med skolettene på!

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments