Holiday deal - Kjøp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Pumps

Med et par pene pumps er du rett kledd for alle mulige anledninger, fra arbeidsdagen på kontoret til kveldens middag eller fest. Det er det som er det herlige med pumps, det er den perfekte skoen for deg som vil kjenne deg stilig og velkledd uten å dra på med høye heler eller minske på komforten. Og det er såklart derfor pumps har beholdt sin selvfølgelige plass i skogarderoben gjennom alle årtier og alltid har kjentes like aktuelle. Som en av de absolutte favorittene blant våre sko har den evig liv og kan i sine mange variasjoner løfte hvilken outfit som helst.

...

Always nice price

Kjøp pumps i dag

I den klassiske definisjonen har et par pumps lukket hæl og tå, og overdelen er sømløs i skinn, semsket eller tøy. Med tiden har man gått bort fra denne strenge avgrensningen, så i dag kan du finne pumps med peep toe, åpen tå, remmer rundt ankelen og dekorative detaljer. Også hælen kan se forskjellig ut på ulike pumps, fra kitten heels til stiletthæl via en komfortabel kilehæl. Det finnes altså mange muligheter til å få en look med personlig preg når du velger pumps. Både i valget av selve skoen og hvordan du matcher den.

Stort utvalg av pumps

I vårt store sortiment av pumps finner du også en stor variasjon av modeller, prisklasser og materialer. For en sober og elegant look er et sikkert kort svarte, klassiske pumps i skinn med kilehæl for en perfekt kombinasjon av form og komfort. Denne favoritten gjør seg like bra på kontoret som til festen. Foretrekker du pumps i semsket eller tekstil med semskede detaljer, kan du velge mellom flere fine modeller i sesongens farger, eller i tidløst svart. Finnes med klassisk bred hæl eller fint skulpturert hæl som gir skoen et festpreg. En annen populær modell er pumps med lukket tå og hæl som er åpen på sidene og har en både fin og praktisk vristrem som holder skoen på plass. Vil du ha et par elegante pumps som likevel har noe ekstra, velger du en slange- eller krokomønstret variant. De er perfekte når du vil bli sett på festen, men beholde stilen.

Pumps – en klassiker som holder

Pumps som vi kjenner dem i dag, fikk sin debut allerede på 1950-tallet som et nytt innslag på fester og blant motebevisste kvinner. Resten er skohistorie! Så finn de pumpsene som passer for nettopp dine formål og sammenhenger og vær en del av historien. Når vi ser ytterligere 70 år fremover i vår spåkule, ser vi at pumps fortsatt har sin selvsagte plass på arbeidsplasser, rundt middagsbord og på festen. Spørsmålet er hvilke ytterligere modifiseringer og nye detaljer som pryder dem da? Jaja, det får fremtiden vise – velkommen til å handle dine pumps som du vil ha dem akkurat i dag! Du klikker hjem dine nye par enkelt og trygt via dinsko.no eller besøker din DinSko-butikk for å prøve ditt par der.

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments