Holiday deal - Kjøp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Pensko til herre og barn

Når vi snakker om pensko, tenker vi mer på de der skoene som hentes frem når det er noe spesielt som står på programmet. Det kan f.eks. være bursdagsselskap, fest, bryllup eller julefest. Ja, rett og slett anledninger da man vil kle seg opp litt og være litt ekstra elegant både når det gjelder klær og sko. Da kan det være bra å ha et par nye pensko i garderoben.

...

Always nice price

Kjøp pensko til herre og barn

Pensko kan naturligvis innebære ulike ting for ulike mennesker. Det finnes heldigvis ikke bare ett par som skal passe for enhver smak! Er du en person som er bekvem i dress og kanskje bruker en elegant ”uniform” på jobben, kjenner du nok allerede til ulike typer klassiske pensko. Sjekk i så fall vårt velvalgte sortiment av stilrene snøresko i ekte skinn i brunt eller svart.

Pensko med kvalitet og stil

Elegante snøresko i moderne, men tidløse snitt finner her. Fra ordentlig klassiske Derbysko med kort snøring til litt mer hverdagslige pensko med gummisåle og fine sømmer. Velg den fargen og designen som gir nettopp deg og din stil et løft når du vil ha et finere antrekk. Blant våre egne varemerker i DinSko finner du stilige snøresko fra blant andre Iguassu, elegante modeller i skinnimitasjon til gode priser. Hvis du foretrekker ekte skinn, tilbyr vi vakre pensko fra PACE, elegante sko med stilren silhuett som er både verdensvante og personlige.

Pensko til festen

Kanskje du vil benytte anledningen til å gjøre gode kupp på pensko til kommende høytider og senere anledninger? Bunkre i så fall opp med lekre sko, slik at du kan variere stil på middagen, festen og bedriftsarrangementet? Når vi snakker om pensko for barn – selvfølgelig skal også de små kunne kle seg opp og føle seg litt ekstra fine når det det er klart for fest. Hos oss på DinSko finner du både snøresko og sandaler som passer perfekt til fødselsdagen eller avslutningen!

Så uansett om du bruker pensko hver dag eller helst går i sneakers, men vil være beredt – ta en titt blant skinnsko, semsketsko, hvite sko, svarte sko, elegante snøresko og alt hva pensko heter. Vi er overbeviste om at du finner skoene som gir stilen et løft når du vil kle deg opp. Handle online eller i DinSko-butikk og vær klar for neste fest!

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments