Holiday deal - Kjøp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Tøfler

Å stikke føttene inn i et par deilige og behagelige tøfler når man står opp om morgenen eller kommer hjem fra jobb og skole, det er hjemmefølelse på ordentlig. Ikke bare fordi tøfler både kan være fotriktige og gi god støtte for foten, eller varme frosne føtter på vinterkalde gulv (selv om dette er vel så gode grunner) – et par personlige favorittøfler gjør alt litt koseligere.

...

Always nice price

Kjøp tøfler til dame, barn og herre

Forede tøfler for ekstra kos, ja hva er bedre når høsten og vinteren uler utenfor vinduene? Nei ingenting slår et par forede tøfler som omslutter foten. Varmt, mykt og behagelig skal det være! Uansett om du foretrekker ekte saueskinnsfôr eller tøfler med fuskepels, har du mye å oppdage her hos oss. Finn dine favoritter og kjenn hvordan hver morgen, hjemmehelg og kveldsstund blir så mye koseligere med et par varmende tøfler på føttene. Velg mellom åpen og lukket hæl og myk eller litt fastere såle.


Fra vårt eget merke LINEAR finner du ullfôrede tøfler i ekte skinn fra sertifiserte garverier. Omsluttende godinger med dunbløtt fôr som går utenpå skaftet for en skikkelig deilig følelse! Finnes i flere farger. Hvis du i stedet foretrekker et par fleecefôrede slip-in-tøfler, foreslår vi at du tar en titt på favorittene fra Alley i fine farger og med fin ullimitasjon på overdelen.

Har du rette tøfler på jobben og hjemmekontoret?

Har du et arbeid der du går og står store deler av dagen? Da er det helt klart et par fotriktige og dempende tøfler med bekvem fotseng som er det beste valget. Oppdag hele vårt sortiment av klassiske tøfler med bekvem mellomsåle i kork og yttersåle i støtdempende gummi. En skånsom tøffel som avlaster både knær og rygg og er veldig behagelig å gå i også i lange perioder. Du finner den type tøfler fra blant andre Lejon og Linear. I de senere år har disse klassiske tøflene gått fra å bli ansett ”lærersko” til å bli brukt på catwalken når hippe klesmerker har vist nye kolleksjoner og matchet med et par korksålede tøfler. I dag er det like populært å bruke denne typen tøfler som avslappet mote på uteserveringen som på kontoret.

Barnslig herlige innetøfler for barn

Vi har selvfølgelig også mengder av lekne og komfortable innetøfler for barn. Tøfler med enkel knepping og god sklibeskyttelse som passer utmerket i barnehagen, på skolen og i fritidsordningen. Barna har også herlige sommertøfler å velge blant når det er travelt med å komme seg ut til lek og moro i sommerferien.

Ta en titt i vår verden av bekvemme, koselige og fine tøfler for en litt mer komfortabel tilværelse – hjemme, på jobben, på skolen eller ute om sommeren. Her hos DinSko finner du tøfler for dame, barn og herre for alle anledninger og smaker. Handle dine nye tøfler online her på nettstedet eller ta turen innom din nærmeste butikk, så hjelper vi deg med å finne de rette tøflene. Just slip into style!

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments