Holiday deal - Kjøp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Babysko

Vi synes at alle små føtter på de første oppdagelsesferdene fortjener behagelige, skånsomme sko som gjør hvert steg så bekvemt som mulig. Når du handler babysko hos oss, skal du alltid kunne føle deg trygg på at du får gode sko for enhver anledning, årstid og værtype. Fra sommerens sandaler og minisneakers til høstens og vinterens gummistøvler og varmfôrede, små skoletter.

...

Always nice price

Kjøp babysko til lek og eventyr

Barn som akkurat har lært å gå, kryper ofte mellom stegene og skraper da tærne i bakken. Derfor finner du et stort utvalg av babysko med forsterket tåhette i vårt sortiment. Alt for at barnet skal kunne utforske omgivelsene så fritt som mulig og at du som forelder skal slippe å rive deg i håret når skotærne skraper i asfalten eller grusen. I vårt babysortiment har vi også rikelig med lette skoletter og sneakers med høyt skaft som gir god støtte og stabilitet når ustø føtter skal ut på eventyr. Hvis det finnes noe små barn alltid bør ha minst ett par av, er det selvfølgelig gummistøvler. Denne guds gave til småbarnsforeldre (og barna selv, så klart) fungerer egentlig året rundt når det regner eller lekeplassen er sølete. Alle som har vært ute og lekt i regn og vått vær, vet at det er noe magnetisk med vanndammer som gjør at barn på opptil ca. 4 år umulig kan motstå å plaske i dem. Da hjelper det ikke å påpeke at joggeskoene eller sandalene ikke er spesielt godt egnet for formålet. Da er det bedre å la barna plaske løs med et par vanntette gummistøvler med tilstrekkelig høyt skaft for å være på den sikre siden.

Bredt utvalg av babysko

Til vinterleken er det viktigste naturligvis å holde føttene varme. Ingenting er gøy hvis man fryser på føttene, spesielt ikke for små barn. Hos DinSko finner du støvler og skoletter som klarer både minusgrader og snø med bravur. Samtidig er de smidige nok til å fremme lek og moro. Og når sommerens sol varmer og det er klart for (solbeskyttet) lek, er et par luftige sneakers eller sandaler perfekte valg. De både beskytter føttene og gir en herlig svalhet når det er varmt. Vi har samlet hele vårt utvalg av babysko på denne siden, slik at du enkelt kan finne frem til dine favoritter. Vi håper du finner det du leter etter og at de nye skoene får være med på mye spennende! Handle babysko online eller besøk en av våre DinSko-butikker for å få tips og råd.

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments