Holiday deal - Kjøp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Skopleie

Gi føttene og skoene litt ekstra kjærlighet! Her finner du alt du trenger av skotilbehør i form av innleggssåler som støtter og avlaster samt fuktighetsabsorberende såler. Dessuten sprayer, kremer og impregneringer som gjør at skoene holder lenger og beholder sin friskhet. Handle utvalgt skopleie og skotilbehør som forlenger skoenes liv og øker komforten i hvert steg.

...

Always nice price

Skotilbehør til dine sko

Vi elsker sko og vil gjerne at de holder så lenge som mulig. I stor grad for å verne om miljøet, men også for å kunne ha favorittskoene i lengre tid. For hvis tar du vare på skoene og gir dem en dose omsorg helt fra starten av og gjentar det med jevne mellomrom, kan vi nesten garantere at levetiden og opplevelsen med skoene på føttene blir enda bedre. Skotilbehør er ikke så vanskelig som man kanskje skulle tro.

Velg rett skotilbehør

Det viktigste er å bruke rett skopleieprodukt til rett materiale. Så uansett om du vil friske opp dine hvite tekstilsneakers eller børste opp dine semskede boots, har vi produktene du trenger. Vi pleier å si at skopleie utføres i tre trinn. Rengjøre, pleie og beskytte. Alle trinn har sine spesialprodukter som er tilpasset for materialet. Rengjøringen er basisen i skopleierutinen og en børste sammen med et rengjøringsmiddel kan nesten omgående få skoene til å føles som nye. Én ting som det er viktig å huske på, er at du aldri må vaske skoene i vaskemaskinen. Det fører ofte til at du i stedet for å friske opp skoene må kassere dem og kjøpe nye. Det har ikke noe med dårlig kvalitet på skoene å gjøre. Det er ganske enkelt slik at skoene ikke er laget for den behandlingen som en vaskemaskin utsetter dem for. Når du pleier skoene, er det som oftest en krem som bidrar til å gjenopprette utseendet.

Må jeg impregnere skoene?

For å beskytte skoene på en god måte anbefaler vi impregnering. Det finnes ikke noe kjedeligere enn sko som tar inn vann og dermed forringer innsiden – som oftest helt unødvendig. Ved å følge anvisningene på impregneringsproduktet får du lett en vannavvisende overflate som også beskytter mot smuss og gjør det enda lettere å holde skoen ren. Når du etter de tre trinnene har fått en frisk og fin overflate, er det jo kjedelig om skoene ikke føles friske også på innsiden. Selv om vi ikke vil tenke på at vi kanskje svetter opptil 20 ml hver dag, så er det faktisk sant. En innleggssåle absorberer fuktigheten og gjør at både føtter og sko har det mye bedre. Bytt derfor såler ofte for enda friskere sko – og føtter. Som prikken over i-en kan du bruke våre deoprodukter som gjør at skoene dufter godt. Og hvorfor ikke bytte ut de tilsmussede skolissene med et par nye? Uansett hvor høyt du elsker skoene og vil gå i dem hver dag, bør du skaffe deg noen favoritter å veksle mellom slik at de får hvile litt mellom øktene. En sko som alltid brukes, blir fort ufrisk og trenger enda mer skopleie. Men hvis du ikke kan løsrive deg fra favorittparet og er villig til å pleie dem godt, har vi de skotilbehør du trenger for å gi skoene den kjærligheten de fortjener.

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments