Nice Price! - Sko till våre beste priserGroup 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

NilsonGroup

NilsonGroup ble etablert i 1955, da selskapets grunnlegger Rolf Nilsson startet et lite enmannsfirma i Åskloster utenfor Varberg i Sverige. I 1959 tok han sin første innkjøpsreise til Italia. I dag er NilsonGroup Skandinavias ledende skokonsern.

Gjennom våre butikkonsepter DinSko og Skopunkten kan vi tilby noe som passer for alle. Et uslåelig utvalg i kombinasjon med sterke varemerker med ca. 150 butikker i Sverige og Norge.

Konsernets hovedkontor, med felles administrasjon for de ulike konseptene, ligger i Varberg. Vi har dessuten kontor for innkjøpsvirksomhet og produktutvikling i Kina. NilsonGroup sysselsetter i dag ca. 1000 personer og målet er at vi skal oppleves som en attraktiv arbeidsgiver, der våre medarbeidere kan trives, utvikles og føle stolthet. Vår felles oppgave er å gjøre det enkelt, inspirerende og gøy å handle sko!

NilsonGroup AB, filial Norge

Nedre Slottsgate 23

0157 OSLO

Foretaksregisteret 990381577MVA


Telefon:+46 (0)340-865 00
Mail:info@nilsongroup.com


60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments