• ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Sandaletter

I vårt sortiment finner du alt du kan ønske deg av et par stilige sandaletter, fra den klassisk ensfargede svarte med klosshæl til sommerlig avslappede remsandaletter på kilehæl og fine semsketsandaler som fungerer til alt. Mellom mai og august kan du i prinsippet ta deg gjennom livet med bare denne herlige skoen og likevel være fin og bekvem på jobben, festen og i ferien.

...

Always nice price

Kjøp sandaletter

Det finnes visse typer sko som liksom bare er helt selvsagte og ikke kan erstattes av andre. Sandaletter er et veldig godt eksempel på det. Denne sandalens enkle luftighet kombinert med hælskoens opphøyde eleganse innebærer at du kan bruke sandaletter til både hverdagsskjørtet og festantrekket. Alt handler om hvordan du matcher sandalettene og hvilke farger, materialer og detaljer du satser på.

Sandaletter og sommer hører sammen!

Den åpne designen gjør sandaletten til en selvskreven sommerfavoritt som aldri svikter. Det spiller ingen rolle om du skal ta en tur på byen for litt shopping og en kaffe med en venn, gjør deg klar til sommerkveldens hagefest eller er invitert i bryllup. Du kan uansett være trygg på at det finnes et par sandaletter som er klare for oppdraget. I dag kan du velge fra et hav av ulike modeller og stiler avhengig av anledning og smak. Hælhøyden strekker seg fra en ordentlig bekvem kilehæl på noen centimeter til rette, høye hæler som gir et skikkelig løft. Du finner sandaletter med veldig smale remmer der nesten hele foten får fritt spillerom og du kan velge modeller med brede bånd som dekker mer av foten. Hvis du foretrekker bekvemmelighet og sporty mote, satser du på et par ”sneakerssandaletter” på superkomfortabel, myk såle som du uten problemer kan gå i hele dagen og kvelden. For en mer tidløs og elegant look velger du sandaletter med mer klassisk design i skinn eller skinnimitasjon og rett, høy hæl.

Hvilke sandaletter foretrekker du?

Vil du holde deg til en nedtonet, ensfarget variant, kan du velge mellom svart, beige og brun. Hvis du derimot foretrekker litt ekstravaganse, satser du på remmer i metallic eller kanskje et fint mønster på remmene. I tillegg til de tradisjonelle sandalettene med spenner rundt hælen eller vristen finnes det fine modeller med sling-back, f.eks. mules, slip-ins og andre varianter. Som sagt, når det gjelder sandaletter, er det fritt frem for å velge etter personlige preferanser. Så pass på å fylle på i skogarderoben med sandaletter til våren og sommeren. Da har du alltid et par sko som garantert gir deg et stilmessig løft, både til hverdag og fest. Du handler dine nye sandaletter online, enkelt og sikkert, eller besøker nærmeste DinSko-butikk for personlig service. Og du – nyt hver dag i dine nye favoritter!

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments