• ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Vårt ansvar

Vår måte å leve og konsumere på i dag forbruker mye av jordens ressurser og etterlater store avtrykk på planeten. Som bedrift har NilsonGroup et ansvar for hvordan vi påvirker og samvirker med våre omgivelser og vi jobber kontinuerlig med å utvikle vårt bærekraftarbeid og minske vårt avtrykk.

For NilsonGroup innebærer arbeidet mot en bærekraftig utvikling at vi på områdene sosialt ansvar, etikk og miljø utvikler prosesser og samarbeider som kan bidra til langsiktige forbedringer, ikke bare for våre interessenter, men også hele vår omverden. Vi anser dette bærekraftarbeidet som en viktig del av vår daglige virksomhet og legger stor vekt på at våre sko produseres under sikre og rettferdige forhold.

Vi jobber for å integrere vårt bærekraftarbeid i hele vår verdikjede. Verdikjeden er kjernen i vår virksomhet og behandler alle momenter en sko må gjennomgå, fra å ha vært en kreativ idé i produktutviklingsfasen til skoen kommer for salg og brukes av kundene.


Les vår menneskerettighetspolicy her.

Policy Human Rights.

60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments