• ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Herresko

I denne kategorien har vi samlet alle herreskoene våre på ett sted. Her finner du stilige, komfortable og oppdaterte herresko for å dekke alle dine behov av sko. Check sesongens nåværende sko for jobb, fritid og fest i form av sneakers, boots, skoletter,  loafers, sandaler, støvler, slip-ins, tøfler, snøresko og mye mer.

...

Always Nice Price

Kjøp herresko for hver anledning

Velkommen til DinSkos avdeling for herresko! Alt for at du så enkelt som mulig skal finne nettopp de skoene du trenger til kommende utfordringer og anledninger. Elegante loafers og snøresko for en velkledd stil på kontoret eller til festen, sporty og alltid like aktuelle sneakers for en oppdatert hverdag, boots og skoletter når det begynner å bli kaldere med regn og snø og sommerens avslappede sandaler og tøysko.


Her finner du lett dine nye herresko

Uansett om du synes at sko mest er en nødvendighet for å beskytte føttene mot væte og kulde eller om du er en lidenskapelig skoentusiast som pleier skoene med ømhet og alltid er på jakt etter det perfekte paret herresko, ønsker vi å være ditt opplagte valg. Det skal være lett å finne de rette skoene på DinSko, rett og slett. Med vårt eget designstudio i Varberg, Sverige, legger vi stor vekt på og samler all vår håndverkskunnskap når vi designer våre egne sko. Når du så har bestemt deg for hvilke sko du vil kjøpe, anbefaler vi varmt at du legger ved litt kjærlighet i form av skopleieprodukter i handlekurven. Skokremer, oljer og rengjøringsmidler av høyeste klasse garanterer at skoene holder lenger og beholder sin glans.


Kjøp dine nye herresko online eller i butikk

Nå håper vi at du er klar og sugen på å begynne jakten på dine nye sko på alvor. Og kanskje litt tilbehør som gir det lille ekstra og gjør at skoene har det bra lenge. Kjøp dine herresko online her på dinsko.no eller besøk din nærmeste DinSko butikk hvis du vil ha personlig service og gode råd. Ha det bra inntil det er ”shoetime” igjen!

Herresko i forskjellige farger

Hos DinSko kan du finne masse forskjellige herresko i mange forskjellige farger. Du finner selvsagt de mer klassiske fargene hvit, sort, grå, beige og brun, men du kan også finne mer utfordrende farger som grønne og blå herresko. Sjekk ut hele utvalget vårt av herresko for å finne et par som passer din stil!

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments