Holiday deal - Kjøp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Kjøp sko til Nice Price

Her finner du et stort utvalg av ulike typer sko til fantastiske priser. Benytt deg nå og velg blant mange favorittsko fra våre forskjellige varemerker til ekte Nice Price.

...

Always nice price

Kjøp sko i vår Nice Price-avdeling

Vår Nice Price er vårt konsept for virkelig gode priser på virkelig gode sko. Her finner du et stort utvalg sko til fantastiske priser. Det betyr at du alltid kan finne sko fra alle våre merker, uansett om du bare elsker sko og ønsker å kunne fylle skogarderoben med mote- og funksjonelle sko til gode priser eller trenger å hamstre sko til hele familien før en ny sesong. Her til Nice Price tilbyr vi stilige og komfortable modeller i høy kvalitet fra PACE, Lejon, Clou Comfort og So All med flere, sko som vi har designet i Sverige og er litt ekstra stolte av.

Gjør et klipp på Nice Price

Vårt mål er at du som skoelsker alltid skal kunne finne noe attraktivt i vår Nice Price-avdeling. For deg som vil gjøre skikkelige kupp og for deg som har et mer generøst skobudsjett som både finner nyutgitte favoritter hos DinSko og deretter finner edelstener du kanskje har gått glipp av i vår Nice Price-seksjon. Synes du i stedet at sko skal være komfortable nok til å være komfortable i hverdagen og gjøre jobben uavhengig av årstid, men er ikke opptatt av å betale mer enn nødvendig? Da er Nice Price et perfekt alternativ for å holde skogarderoben oppdatert. Her har du alltid råd til å klikke hjem sommerens tøysko og sandaler eller sikre deg en tørr og varm vintersesong på kort varsel! Solide boots, varmforede skoletter, barnegummistøvler, sporty sneakers, sommerlige sandaletter, stilige pumps, fine ballerinaer og deilige loafers, her finner du alt!

Utrolige priser på dame-, barne- og herresko

Akkurat som på våre vanlige konsepter finner du damesko, barnesko og herresko i vår Nice Price-avdeling. Med våre fantastiske priser kan du være sikker på å dra herfra med en deilig følelse av å ha handlet fine sko og samtidig ha gjort en skikkelig kupp! En bedre vinn-vinn-situasjon er vanskelig for oss skofans å forestille seg, ikke sant? 

Så, er du klar til å oppdage skoverdenen til virkelig gode priser? Klikk hjem dine nye sko direkte fra siden og len deg tilbake. Dine ressurssterke favoritter vil snart være hos deg. Ha en virkelig fin shoppingtid!

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments