Nice Price! - Sko till våre beste priserGroup 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Boots

Boots. Smak på ordet. Visst inngir det respekt og tyngde? Å sette ned foten liksom. Trygt, stabilt og litt tøft. Dermed ikke sagt at alle boots er tunge og kraftige, vi har jo lettere varianter som chelseaboots og ankelboots med mer minimalistisk karakter. Men uansett om du vil ha robuste eller nette boots, har du kommet til rett sted! Her på dinsko.no finner du nemlig alle tenkelige modeller av boots for dame, herre og barn.

...

Always nice price

Kjøp boots til dame, barn og herre

La oss begynne med et utvalg av våre favorittboots for damer og jenter i alle aldrer. En type boots som aldri blir kjedelig, er den med litt lengre skaft, stilrent utformet og med glidelås i siden eller som dra på-modell, gjerne med en litt stødigere såle. Den ligner på en støvel, men med bootsens selvsagte look, gjerne i et fint skinnmateriale, ekte eller skinnimitasjon avhengig av hva du foretrekker og vil betale. Dette er virkelig en sko som ånder av attityde tvers gjennom og løfter deg et par hakk uansett hvilken situasjon du befinner deg i. Den fungerer både til jobben og til festen. Her fremhever vi gjerne våre egne skjønninger fra Attitude som er trendy og prisgunstige.

For herrer med sans for boots føles et par klassiske chelseaboots som et must i skogarderoben. Enhver manns skoarsenal bør inneholde minst ett par med tanke på skoens allsidighet og tidløse design. Med et par velvalgte chelseas er du like klar for kontoret og after worken som for en velkledd spasertur i parken. Sjekk blant annet våre cleane modeller fra Stepside i klassiske farger, eller våre egendesignede chelseaboots fra PACE i ekte skinn. Finnes både som tynnforede og varmforede, slik at du kan se like avslappet elegant ut året rundt!

Boots for barn

Barn da, er boots noe for dem? Selvfølgelig. Boots for barn er både stabile og komfortable til skole og fritid. Dessuten er de slitesterke og tåler litt tøffere tak. Velg bare rette boots for rett årstid, så kommer barna alltid til å ha perfekte forutsetninger for dagens aktiviteter. I vårt sortiment av barneboots finnes det både lettere varianter for vår og sommer og vanntette og varmfôrede boots for høst og vinter. Fra vårt klassiske merke Lejon kan du velge mellom en rekke fine og prisgunstige varianter som er både slitesterke og kule. Hos Zoey finner du også klassiske boots i semsketimitasjon med bekvem såle og tøffe boots i fin skinnimitasjon. Vi er også veldig glade i våre vanntette og varmfôrede semsketboots fra LINEAR som finnes i fin, brun nyanse og i tidløst svart.

Den der spesielle følelsen …

Uansett om du trenger boots som klarer snø og kulde eller er ute etter et par tynnere og lettere boots for de ikke like vinterlige månedene, har du kommet til rett sted. Klikk hjem et par nye, så får du den der herlige følelsen når du drar dem på deg for første gang. Følelsen av å løfte seg litt over bakken, samtidig som du står stødig på jorden. En følelse som bare et par ordentlig herlige boots kan skape. Vi våger å påstå at med rette boots kommer du til å kunne gå langt, både billedlig og bokstavelig talt! Lykke til i jakten på dine nye boots! Vi håper at du kommer til å få mye glede av dem. Handle enkelt online eller besøk en av våre DinSko-butikker.

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments