Holiday deal - Kjøp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Pumps til dame

Med et par velvalgte pumps i skogarderoben behøver du aldri å være usikker på om du har noe som passer, nesten uansett hva som står på programmet. Dette er en av de skomodellene som virkelig kan redde situasjonen når du trenger et par sko som er elegante, hverdagsfine eller festfine og som kan matches med det meste i klesgarderoben. Avhengig av din nåværende bestand finnes det noen enkle tips for en stilsikker investering i et par nye pumps.

...

Always nice price

Pumps matches med det meste

Er det helt tomt på pumpshyllen der hjemme? Da er det smarteste kjøpet et par klassiske damepumps med passe rund tå. Gjerne i en ensfarget modell, f.eks. svart eller grå. Klosshæl og ikke for mange detaljer som stikker seg ut, er andre gode tips hvis du skal skaffe deg ditt første par pumps. Med et par stilrene pumps som base kommer du langt og med denne tidløse modellen trenger du aldri å bekymre deg for å være ”ute”. Vi våger å love at et par ensfargede, fine pumps kommer til å være en del av motebildet om både to, tjue og femti år. Vil du ha flere pumps å velge blant, er det ikke feil å komplettere med et par i en litt kvikkere farge, med mønstret overdel eller hvorfor ikke et smekkert bånd over foten? Poenget er at når du først har investert i dine første tidløse pumps, kan det være gøy å slå seg litt løs. Da kan du satse på et par som skiller seg ut litt fra det aller mest stilrene.

Pumps med hælhøyde etter din smak

En annen variabel å tenke på, er hvilken hælhøyde og hæltype du skal satse på. Hvis du ikke er så glad i høye hæler og helst går i sneakers eller andre sko med flat såle, kan du med fordel velge en litt lavere hælhøyde. Du finner mange fine modeller med bekvem klosshæl på opptil fem centimeter som du kan være komfortabel i hele dagen og kvelden. Hvis du vil heve nivået et par hakk, kan du gå opp noen centimeter og se etter pumps med hælhøyder på mellom sju og ti centimeter. Velg en litt smalere hæl hvis du vil ha en stilig effekt og elegant look. Uansett hvilke pumps du velger å klikke hjem, kan du være trygg på at du alltid har et stilsikkert alternativ i garderoben for kontoret, middagen eller fødselsdagsfesten. Få sko er like allsidige og anvendbare som pumps.

Pumps i forskjellige farger

Hos DinSko kan du finne masse forskjellige pumps i alle mulige forskjellige farger. Du finner det du vil definere som mer klassiske farger som sorte og beige pumps, men du kan også finne mer utfordrende og trendy farger som grønne pumps. I tillegg til forskjellige farger, har vi også mange forskjellige typer pumps med ulikt utseende, så se gjennom hele vårt brede sortiment for å finne et par pumps som passer din stil. Velkommen til å klikke hjem dine nye pumps for dame her på hjemmesiden eller i en av våre DinSko-butikker. Takk for at du velger DinSko!

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments