• ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

SoAll

Se etter sko fra vårt eget merke So All hvis du verdsetter komfort og mote som fungerer til det meste. Med vatterte innersåler som tilpasser seg etter føttene, får du en personlig sko som gjør det bekvemt å gå og stå hele dagen. Her finner du sneakers, boots, skoletter, loafers og mye annet som du kan matche med hverdagsgarderobens plagg. Hvilke blir dine nye So All-sko?

...

Always nice price

SoAll - Comfy in style

Oppdag vårt eget skomerke So All og stig inn i en mer bekvem tilværelse. I dette sortimentet finner du alltid sko med ekstra god komfort i form av at hver sko har en mykt vattert innersåle som tilpasser seg etter foten i hvert steg, hele dagen. Du trenger selvfølgelig ikke å oppgi dine stilambisjoner bare fordi du vil kunne gå i bekvemme og skånsomme sko. Tvert om har våre designere og skoteknikere skapt et skosortiment som forener stil og komfort, slik at du får det beste fra to verdener. Uansett hvilken skotype du er ute etter og hvilken tid på året det er, skal du alltid kunne føle deg sikker på at du finner fin og bekvem hverdagsmote hos So All.

Behagelige boots, sneakers og skoletter

Velg blant tidløse boots, klassiske loafers, populære sneakers, sesongens skoletter og lettmatchede ankelboots og mye mer. Hvis du vil være sikker på at alltid har komfortable sko, finnes det som du ser mange modeller å velge blant, enten det er vinter, vår, sommer eller høst. So All vil være ditt opplagte valg for både arbeidet og fritiden når du er ute etter sko med god passform og ekstra komfort. Uansett hvor mange steg du kommer opp i løpet av en vanlig dag, skal du kjenne at du har valgt de rette skoene hver gang du setter foten i bakken eller gulvet. Dette er et av Din Skos aller mest populære varemerker, og derfor våger vi å si at det er store sjanser for at du også kommer til å bli fornøyd med dine nye sko fra So All. Prisgunstig, stilig og ekstra komfortabelt – hvem kan takke nei til den superherlige kombinasjonen? Uansett hvem du er og hvilken stil du har, så har vi sko med ekstra herlig komfort for nettopp deg.

Damesko for alle – med ekstra komfort

Bekvemt for foten, behagelig for øyet – oppdag vårt utvalg av damesko fra So All der stil og komfort er selvsagte ingredienser i alle par. Klikk hjem dine nye sneakers, skoletter eller boots allerede i dag og oppdag forskjellen når du tar de første stegene i sko fra So All. Eller ta turen innom en av våre mange DinSko-butikker rundt om i landet og prøv skoene på foten før du slår til. Vi er uansett overbeviste om at du kommer til å finne en modell som blir din nye favoritt.

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments