• ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Lejon

Når du kjøper sko fra vårt klassiske merke Lejon, får du prisgunstige, komfortable og oppdaterte sko for alle anledninger. Her finner du et stort sortiment sneakers av alle sorter, tøfler til skole, jobb og fritid samt en bred variasjon av skoletter. Fra de kulterklærte Lejon-skoene på 1980-tallet til dagens allsidige utvalg – tiden går, Lejon-skoene består!

...

Always nice price

Sko fra Lejon

Lejon-sko forbindes ofte med kule sneakers for barn. Og fordi barna pleier å ha fart i bena uansett vær og årstid, har vi skapt et stort sortiment av høye sneakers som er varmfôrede og/eller vanntette. Da blir leken herlig selv om det regner, snør og er kaldt. Med Lejon vil vi tilby et sporty utvalg som fremmer bevegelse og er slitesterkt nok til å tåle tøffe tak. For at det skal være enkelt og raskt å løpe ut i friminuttene på skolen eller til vennene i gaten, har Lejon-skoene i barnesortimentet smart og enkel lukning. Borrelåsbånd, elastiske lisser og slip-ons gir både god passform og krever ikke at skoene snøres når det haster med å komme seg ut til alt som er gøy. Og når det er tid for å gå tilbake til klasserommet eller inn for å spise middag, er det naturligvis like enkelt å ta av skoene.

Lejon for all slags vær

Blant de mer sommerlige sneakersmodellene fra Lejon kan du velge blant snertne, lette sneakers som sitter superbehagelig på foten. Lettvektssåler og overdeler i luftig mesh er noen av detaljene som gjør dem perfekte for en avslappet og bekvem sommer. Dessuten finnes det ikke bare sneakers i sortimentet. Når det kreves mer for å beskytte mot regn, snø og slaps, er et par varmfôrede støvler barnas beste venn, spesielt i kombinasjon med en grov og grepsikker såle. Eller hvorfor ikke et par herlige tøfler til å varme føttene med i barnehagen, på skolen eller hjemme på vinterkalde gulv?

Hvilke blir dine nye Lejon?

Sko fra Lejon finnes selvfølgelig også for dame og herre. For det kvinnelige publikum tilbyr Lejon selvsagt sporty sneakers, men også tidløse støvletter, solide sneakersskoletter for aktive dager, vanntette walkingsko, klassiske chelseaboots og fine gummistøvler. I vårt sortiment av Lejon-sko for menn finnes det blant annet både høye og lave sneakers, fra skateinspirerte trendy modeller til sporty retrosneakers som er både fine og komfortable til hverdags. Velg også blant varmfôrede skoletter som gir looken et løft, elegante snøreskoletter med grove såler og allsidige hikingsko. Hvilke klikker du hjem i dag?

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments