• ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Gummistøvler til barn

Med et par vanntette gummistøvler for barn forvandles regn og ruskevær til en barnelek. Oppdag hele vårt utvalg av slitesterke modeller i glade farger og tøffe mønstre. Det finnes naturligvis også varianter som er prydet med barnas favorittmotiver av superhelter og filmprinsesser. Nå blir det gøy å gå ut i regnet, en lett match der barnas vannavvisende støvler går triumferende hjem hver gang. Og selvfølgelig er alle gummistøvlene våre PVC-frie!

...

Always nice price

Kjøp gummistøvler til barna for "dårlig vær”

Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige sko. Men heldigvis har vi på DinSko bare gode sko, og når det gjelder ”dårlig vær”, er svaret opplagt – gummistøvler! Ikke minst for barna er gummistøvler det selvsagte valget fordi lek og moro alltid er litt ekstra gøy i vannpytter, sølete dammer og på slapsete fortau og gressplener. Og hvorfor hindre barna i være ute bare fordi det er litt vått? Sett på dem gummistøvler og så er saken klar. I vårt store utvalg finner du vanntette gummistøvler for alle årstider. Ja, faktisk, vi har også varmfôrede gummistøvler som holder både kulde og væte borte og har grovt mønster for bedre grep på våte og snødekte underlag.

Vår, sommer, høst... ja gummistøvler til barna!

Tidlig på våren og høsten er et par klassiske, ufôrede gummistøvler det perfekte alternativet. Hvis barna fryser litt på føttene, kan det være smart å bruke et par ekstra (tykke) strømper eller et par såler. Og som alle vi nordboere vet, er heller ikke juni, juli og august solsikre måneder! Sommerens eventyr blir morsommere hvis dere pakker med et par gummistøvler på reisen eller til campingferien hvis værgudene ikke har vett nok til å tilpasse lavtrykkene etter familiens ferieplaner.

Gummistøvler i forskjellige farger til barn

Hos DinSko kan du finne masse forskjellige gummistøvler til barn i forskjellige farger og stiler. Du finner det du vil definere som mer klassiske farger som gule og sorte gummistøvler. I tillegg tilbyr vi gummistøvler i andre farger som grønn, lilla og blå. I tillegg til forskjellige farger har vi også masse forskjellige typer gummistøvler til barn. Ta en titt på vårt brede utvalg for å finne et par gummistøvler som passer ditt barn best.

Gummistøvlere en motefavoritt

I tillegg til at barnas gummistøvler selvfølgelig må være vanntette må de også være såpass stilige at barna vil bruke dem. I vårt sortiment finnes det noe for enhver smak – gummistøvler i alle regnbuens farger (og noen til), kule mønstre, fine motiver og print med karakterene fra barnas favorittfilmer. Faktum er at gummistøvelen i de senere år har gått fra et nødvendig onde som barna ble tvunget til å bruke på våte dager til å bli litt av en motefavoritt, også blant kidsen. Kort sagt, gummistøvler er kanskje det aller mest anvendbare du kan fylle barnas skogarderobe med fordi antallet regndager på våre breddegrader pleier å lande på tresifrede tall per år. Hvorfor ikke gjøre tvert om og se saken fra den lyse siden? Det finnes ikke dårlig vær, for det finnes nemlig mengder av gode gummistøvler!

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments