• ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

PACE

I vårt premiumsortiment fra PACE vil vi tilby fine dame- og herresko av veldig god kvalitet som eldes med stil. Skoene er fremstilt av førsteklasses materialer i form av utvalgte skinnsorter og semsket, som er nøye utvalgt for å passe til hver modell og fremheve skoens egenskaper på beste måte. Fint og anvendelig til både hverdag og fest.

...

Always nice price

Sko fra PACE

Vi er både stolte og glade over vårt merke PACE. Under PACE-paraplyen finner du evige klassikere i form av stilrene chelseaboots i skinn som bare blir mer komfortable jo lenger du bruker dem. Og fargene oppdateres med fingertuppfølelse etter årstid og trender, slik at du alltid kan velge mellom tidløse svarte og brune modeller og litt mer aktuelle nyanser.

Sko i skinn og semsket

Før hver høst og vinter lanserer vi også sesongnyheter i form av høye boots med litt grovere såler. Dessuten kan du velge varmfôrede modeller for å holde kulden borte og stilen på topp. Hvis du foretrekker høst- og vintersko med snøring, har vi mange fine skoletter med høyt skaft og utvalgte detaljer som gjør ethvert par både stilrent og personlig. For velkledde anledninger eller når du rett og slett vil gjøre hverdagslooken litt finere, kan du velge et par av våre populære snøresko i slitesterkt skinn. De finnes for både dame og herre og er like fine til skjørt eller jeans som til et par velsittende chinos. Perfekt miks av velkledd stil og casual attityde. Oppdag også PACEs superstilige semsketsko med snøring og bekvem såle, en modell som passer til alt i garderoben. For en mer sporty look som fortsatt holder høyt stilnivå, er våre svarte og hvite cleane sneakers i førsteklasses skinn et hett tips. Disse stilrene og klassiske sneakersene bør inngå i enhver basisgarderobe, for de funker like bra på jobben som til middagen på den første daten.

Premiumsko designet i Sverige

For sommerhalvårets antrekk finnes det rikelig med sandaletter i fine materialer og med detaljer som gir ethvert antrekk et løft. Både klassisk elegante med klosshæl og sommerlig avslappede kilesandaletter med espadrillinspirert repsåle. Hos PACE finner du ganske enkelt et mangfold av sko som alle er produsert med stor omsorg og designet av våre egne dyktige skodesignere i Sverige. Premiumsko i skinn og semsket som overlever sesongtrender og blir dine trofaste følgesvenner i lang tid fremover hvis du gir dem litt kjærlighet og omsorg. Ta gjerne en tur innom for å se på våre skopleieprodukter og pass på å kjøpe rett beskyttelse og pleie for dine PACE-sko. Men først kan du se gjennom vårt aktuelle sortiment og velge dine nye sko fra PACE etter smak og behov. Når du har gått inn ditt første par, er det stor fare for at du blir avhengig av den spesielle PACE-følelsen. Handle skoene online eller kom inn til oss i din nærmeste DinSko-butikk, så hjelper vi deg med å finne det rette. Håper du finner nettopp dine favoritter!

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments