• ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Sandaletter til dame

Sandaletter er det optimale valget for deg som vil ha en lett og sommerlig stil på jobben og samtidig følge kontorets kleskode. Men de passer også utmerket til kveldens hagefest hos naboen eller bursdagsfesten med både middag og dans. Det er bare å matche med klær som passer for anledningen, så er du alltid klar, uansett hva som står på programmet.

...

Always nice price

Kjøp damesandaletter

Er du ute etter et par elegante sko som samtidig er så behagelige at du kan gå i dem hele dagen og kvelden? Gjør det bekvemt for deg selv, bokstavelig talt, og sats på et par damesandaletter. Sandaletter er perfekte hvis du er ute etter et par sko som kombinerer det beste av hælskoens opphøyde eleganse med sandalens avslappede komfort. Akkurat som pumps kan brukes til både en velkledd hverdag og til festlige anledninger, kan også sandaletter brukes og matches etter anledning. Det gjelder ikke minst i sommerhalvåret når du vil ha et lettere antrekk og samtidig holde stilnivået oppe.

Sandaletten er et sommerlig must til skogarderoben

Hvilke sandaletter du velger, er naturligvis helt opp til deg selv. Her finner du varianter for enhver smak, både når det gjelder materialer, hælhøyde, detaljer og annet som gjør hvert par sandaletter unike. Hvis du er blant dem som gjerne drar på deg de høye hælene og liker å få et skikkelig løft på festen, finner du superstilige sandaletter med høye klosshæler i sortimentet hos oss. Sammen med en liten platå foran gir det høyde samtidig som forskjellen mellom hælen og den fremre delen av foten ikke blir like stor, slik at du fortsatt kan gå og stå bekvemt. For en velkledd look med full komfort kan vi anbefale et par sandaletter med kilehæl og veldig bekvem såle, med brede bånd rundt foten som både gir støtte og slipper inn sol og luft. Hvis du vil satse fullt ut på en sporty stil, velger du en modell med lettvektssåle og bekvem innersåle som passer like bra til alle anledninger på våren og sommeren.

Sandalett er alltid rett

En sandalett er alltid rett. Det er det som gjør denne skomodellen så elsket og så tidløs – det finnes et par for alle og for enhver sammenheng. Så gjør deg selv en tjeneste og fyll på i skogarderoben med sandaletter som passer for en velkledd jobblook, avslappet hverdag og som gir rett stil og eleganse til festen. Her finner du alle våre sandaletter for dame det er bare å velge og vrake fra vårt store sortiment av egensdesignede modeller fra PACE, XIT, Attitude med flere. Du handler dine nye sandaletter online eller besøker en av våre butikker for personlig service. Vi håper du finner det du vil ha.

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments