Holiday deal - Kjøp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Pensko til barn

I kategorien pensko til barn finner du sko som passer når barnet vil kle seg litt ekstra. For eksempel når det er tid for fest, fødselsdagsselskap, jul, skoledisko eller bestemors 70-årsdag, kan det være kjekt å ta på seg noe ekstra fint, også for barna. Og med et par pensko for barn er halve jobben gjort. Med et par herlige festsko behøves det ikke så mye mer for å føle seg litt ekstra fin!

...

Always nice price

Kjøp pensko til barna for festlige anledninger

Når det er tid for forskjellige typer fester og feiringer kan det være morsomt å ha på seg noe ekstra pent, selv for barna. Og med et par pensko for barn er halve jobben gjort. Med et par herlige festsko behøves det ikke så mye mer for å føle seg litt ekstra fin! Men alle som har prøvd å få litt uvillige barn til å ta på seg noe som de ikke selv har bedt om, vet at det ikke er lett. Ved nærmere ettertanke er det ikke så rart. Som voksne ville vi trolig ikke hatt det minste lyst til å dra på fest hvis noen prøvde å påtvinge oss et antrekk som vi aldri ville ha valgt selv! Heldigvis betyr pensko for barn ikke lenger et par hardt snørede og blankpussede skinnsko eller ubekvemme, små hælsko som er ubehagelige å gå i.

Pensko for barn hva er det?

Det som er så finurlig med begrepet ”pensko”, er at skjønnheten sitter i (den lille) betrakterens øye! Hvorfor ikke ganske enkelt la barnet selv velge sko til høytiden eller festlighetene? For noen kommer det til å bety et par glitrende sneakers, for en annen er det fineste som finnes en enkel tøysko i slip-on-format, for en tredje er det faktisk nettopp en klassisk snøresko i brunt eller svart som er greia når det er klart for fest. Poenget er at barnet skal trives i sine sko og klær – da øker sjansen for at det blir en hyggelig dag eller kveld sammen med venner eller søskenbarn, familie eller klubbkamerater eller hvem det nå enn er som er med på festen. Kort sagt – synes barna at det er pensko, så er det pensko. Da kan ”hele og rene” sko rekke langt.

Forskjellige farger av pensko til barn

Hos DinSko kan du finne pensko i forskjellige farger og stiler til barn. Du finner det du vil definere som mer klassiske farger som hvite og sorte pensko. I tillegg til flere farger, har vi også forskjellige typer pensko til barn. Ta en titt på vårt brede utvalg for å finne et par pensko som passer ditt barn.

Noen tips om pensko for barn

Hvis vi likevel skulle velge blant alle favorittene som passer som pensko for barn, kan vi f.eks. tipse om noen av våre ballerinasko for de minste. Myke og elastiske slik at føttene ikke blir festtrøtte og med fint kniplingmønster på overdelen. Og når festen er slutt, passer de utmerket for sommerleken! En annen storselger er vår sneaker fra DinSko i glitrende eller melert tekstil med fine detaljer. Også her kombineres en elastisk og sporty såle med det lille ekstra som gir festen eller høytiden litt ekstra glans. Sist, men ikke minst må vi tipse om en ordentlig klassisk ”pensko” for de litt større barna som finnes i ensfarget skinnimitasjon med snøring og stilige sømmer. Superfin til jeans og jakke eller skjorte! Det finnes alltid noe å feire, ikke minst for barn, med klassefester, vennefester, avslutninger og festligheter med idrettsklubben eller foreningen. Vi håper at barna finner nettopp sine festfavoritter hos oss på DinSko. Handle pensko for barn online eller prøv i butikk og vær klar for sesongens festligheter!

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments