• ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Tøfler til barn

Hvis det er noe de aller fleste barn liker, så er det kos! Og da finnes det vel ikke noe som passer bedre enn tøfler. Et par herlige, varmende tøfler i sofaen under fredagskosen, barnetøfler i favorittfarger og -mønstre til barnehage og skole, lekestunder hjemme med vatterte tøfler på kalde gulv om høsten og vinteren. I dag har tøflene også funnet veien utendørs, da noen modeller også fungerer som sommerens absolutte favoritt sandal.

...

Always nice price

Kjøp tøfler til barna

Mange barn elsker rett og slett å dra på seg favorittøflene og gi føttene den der koselige, varme følelsen i de kalde månedene. Dessuten gir sålen på barnas tøfler et betydelig bedre grep på gulvet enn et par strømper, noe som kan være vel så viktig når det går unna i leken, hjemme eller i barnehagen. I vårt store sortiment finner du noe som passer for alle smaker og behov. Og selvfølgelig etterlater sålene på våre barnetøfler ingen kjedelige flekker på gulvet.

Barnas utetøfler

Barnetøfler kommer i mange varianter og derfor har de sin selvskrevne plass også i sommerhalvåret. Da bytter vi bare ut barnas tøfler med lettere modeller med åpen tå og svalende luftighet. Velg et par utetøfler til barna med en yttersåle som er både elastisk og stabil, slik at de kan leke i dem på både gressplenen, fortauet og stranden. Og når vi snakker om stranden, er det naturligvis et par klassiske barn … unnskyld, badetøfler som gjelder! Få ting gir vel samme herlige lykkefølelse som å våkne en sommermorgen og kjenne solen varme allerede ved frokost, pakke en lett piknik-kurv og badetøy og hoppe i sine badetøfler for en dag på stranden.

Barnetøfler i forskjellige farger og stiler

DinSko tilbyr barnetøfler i alle mulige farger og stiler. Du finner det du vil definere som mer klassiske farger, som hvite og sorte barnetøfler, men også farger som skiller seg mer ut, som rosa barnetøfler. I tillegg til farger, har vi også flere typer av barnetøfler med forskjellige stiler, så ta en titt på hele vårt brede sortiment for å finne et par tøfler som passer ditt barn.

Tøfler - perfekte for ”kan selv”-åringer

Velg tøfler til barna som de lett kan ta på og av selv. Det finnes mange modeller å velge mellom, både åpne tøfler i slip-in-format som det bare er å gli inn i og modeller med hælrem eller spenner som holder tøffelen på plass under lek og moro. Som alle småbarnsforeldre vet, vil også de minste gjerne kunne selv. Tøfler er perfekte for alle ”kan selv”-åringer fordi de ikke trenger å knytte lisser og kjempe med trange skaft og kneppinger. Med et par bekvemme barnetøfler føler småttingene seg dyktige når de merker hvor lett de kan ta tøflene på og av helt på egen hånd. Når det er tid for å handle tøfler for barn, ta en titt hos oss på DinSko! Handle sesongens skomodeller enkelt online.

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments