Nice Price! - Sko till våre beste priserGroup 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Sneakers til barn

Barn og sneakers/joggesko er særdeles god kombinasjon. Skoene er nemlig bekvemme og kule, og de finnes i alle tenkelige varianter, farger, modeller og høyder. Ikke rart at sneakers til barn har gått fra noe man brukte under idrett til det opplagte valget for stort sett alle sammenhenger. De er praktiske, bekvemme, har slitesterke såler og er elastiske i steget når barna skal løpe, klatre og hoppe.

...

Always nice price

Kjøp sneakers til barna i mange modeller

Finn nye sneakers (joggesko) til barna her, de er tilgjengelige i alle mulige modeller. Sneakers for barn kommer også ofte med smarte lukninger som selv de mindre barna lett kan håndtere. Sneakers med borrelåsbånd er ikke bare lette å ta på og av, de er også veldig lette å tilpasse for rett passform slik at skoen sitter bra på barnets føtter. Elastiske lisser er også en vanlig løsning på barnesneakers og fordelene er omtrent de samme som med borrelåslukning – det blir lett å ta skoen av og på og gir god passform.

Sneakers til barn finnes for enhver årstid

I takt med at sneakersmoten bare vokser seg sterkere, kommer det også stadig flere modeller som fungerer like bra i kaldere og våtere deler av året. Ja, faktum er at du også finner et voksende sortiment av varmforede og helt vanntette sneakers med høye skaft og litt grovere såler som passer perfekt på høsten og ikke altfor kalde vinterdager. Og ettersom barn er ulike, er våre barnesneakers også det. Her på DinSko kommer de i alle regnbuens farger (iblant i en og samme sneaker!), ensfargede eller herlig flerfargede, i tekstil, skinnimitasjon, slitesterke syntetmaterialer eller luftig mesh. Høye sneakers og lave sneakers, chunky sneakers, kule mønstre og med favorittkarakterene fra populære filmer eller slip-ons som er lette for barnet å ta på selv. Kort sagt, når det er tid for å fylle opp med nye sneakers til barna, finner du rett modell for enhver smak og ethvert behov hos oss. Sneakers for alle aldrer. Hvilke blir denne sesongens favorittsneakers? Sjekk hele sortimentet og handle enkelt online hos DinSko.

Barnesneakers i forskjellige farger

Her finner du masse forskjellige barnesneakers i alle mulige forskjellige farger. Du finner de som ville blitt definert som mer klassiske farger som hvite og sorte barnesneakers, men du kan også finne mer trendy farger som blå barnesneakers. I tillegg til forskjellige farger, har vi også mange forskjellige typer sneakers/joggesko med forskjellig utseende, så bla gjennom hele vårt brede utvalg for å finne et par joggesko som passer ditt barn.

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments