Holiday deal - Kjøp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Sandaler til barn

Sommer, sol og behagelige sandaler! Sørg for at barna kan vifte med tærne og avkjøle føttene når de varme, herlige månedene er her. Med rette barnesandaler blir sommerferien både mer behagelig og fotvennlig når det er tid for lek, ferieturer og late dager på gården eller hytta.

...

Always nice price

Kjøp sandaler til barna for solrike dager

Hos DinSko finner du all slags typer av barnesandaler, fra enkle slip-in-sandaler som passer like bra for enklere lek som ved bassenget eller på stranden til robuste trekking-sandaler for turer og eventyr i skog og mark. Sommeren skal være en kravløs tid med mye tid til spontane aktiviteter og herlige hull i kalenderen som kan fylles med små og store eventyr. Tilværelsen er vel aldri større og følelsen av en neste evig sommer aldri sterkere enn når man er barn og har sommerferie!? Å bare kunne sove til man våkner av seg selv, gni søvnen ut av øynene, spise litt frokost og hoppe i et par praktiske sandaler for å sjekke om kameratene er på plass i lekeparken eller hagene sine. Vanskeligere enn det behøver ikke lykke å være.

Barnesandaler, fra strabaser til bursdagsselskap

Hvis det står litt mer utfordrende aktiviteter på programmet, er det smart å fylle barnas skogarderober med sandaler som klarer alle mulige strabaser. Her finner du mange modeller med litt grovere og grepsikre såler, doble eller tredoble borrelåsfester slik at sandalen sitter bekvemt på foten og lukket tå som beskytter ved klatring og ujevne underlag. Så sørg for å være klar for stranden, skogsturen og vandreturen eller hvilke som helst eventyr som venter i løpet av en lang og herlig sommer. Selvfølgelig finner du også barnesandaler for bursdagsselskap og fest i vårt store utvalg. Fine reimsandaler i farger og utseender som passer for de fleste, slip-in-sandaler for bursdagsselskaper med glitrende og skimrende detaljer og modeller med vakre blomster eller motiver fra favorittfilmen.

Barnesandaler i forskjellige farger

Hos DinSko kan du finne massevis av forskjellige barnesandaler i alle mulige forskjellige farger og stiler. Du finner det du vil definere som mer klassiske farger som hvite og sorte sandaler. Du kan også finne mer fargerike barnesandaler som grønne, gule, rosa og blå sandaler. I tillegg til forskjellige farger, har vi også mange forskjellige typer barnesandaler med forskjellig utseende. Ta en titt på vårt brede utvalg for å finne et par sandaler som passer deg og din stil.

Sesongens barnesandaler

Det finnes kort sagt et par sandaler for enhver anledning når været er varmt og fint. Hos oss på DinSko handler du barnas sandaler enkelt og fra et samlet sortiment for alle lommebøker og behov. Se deg rundt på siden og oppdag sesongens sandaler fra alle våre konsepter og varemerker og la deg inspirere. Når du (og barna) har funnet det dere leter etter, bestiller du enkelt med et par klikk, velger hvordan du vil ha de nye sandalene levert og venter på leveransen. Imens er det bare å legge planer for alt det morsomme som skal gjøres når barna har fått de nye sandalene. Vi håper at dere finner det dere leter etter og at mange herlige eventyr venter rundt hjørnet!

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments