Holiday deal - Kjøp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Boots og skoletter til barn

Boots og skoletter for barn er svært allsidige og anvendbare modeller som passer hele året, med unntak av de aller varmeste sommerdagene. En vanntett skolett er perfekt når det regner, mens varmforede boots på grov såle er det beste alternativet for å stenge ute kulden. Her finner du barneboots og -skoletter som gjør leken i friminuttene, eventyrene og hverdagsaktivitetene både finere og mer bekvemme.

...

Always nice price

Kjøp boots og skoletter til barna for kalde dager

Oppdag vårt store sortiment online og handle barnas nye skoletter eller boots for samtlige av barnas lekfulle hverdagsaktiviteter. Det mest opplagte alternativet for kalde vinterdager er naturligvis et par boots eller skoletter med varmende for, slitesterkt materiale og gjerne en kraftig, mønstret såle som gir godt grep på både snø og våte underlag. Og som alle foreldre vet, kan barn leke lenge i akebakker og hager når det er snø og minusgrader – artige aktiviteter og moro med vennene har en tendens til å vinne over kulden og trettheten. Desto viktigere da å være bekvem og ikke fryse på føttene. Vårt tips er å velge barneskoletter og -boots etter barnas aktiviteter og den tiden de oppholder seg ute. For barn som gjerne er ute i lange perioder året rundt, er det naturligvis ekstra viktig at skoene holder varmen, holder føttene tørre og, ikke minst, sitter bra på foten. Se vårt utvalg av klassiske chelseaboots for barn. I vårt sortiment finner du mange alternativer i alle prisklasser, slik at været aldri kan stikke kjepper i hjulene når det er tid for lek og eventyr!

Barnehage og skole en selvsagt plass for boots og skoletter

Også til skole og barnehage er boots og skoletter et godt alternativ fordi de er litt kraftigere, mer stabile og fremfor alt mer slitesterke enn enklere og tynnere sko. Dette gjelder naturligvis også i overgangsperiodene på våren og høsten når været kan skifte fort. Noen dager kreves det litt kraftigere sko, mens det kan slå om til sol og varme neste dag. La barna være med og velge. Da øker sannsynligheten for at de barneskolettene og -bootsene som du som forelder synes virker mest fornuftige, også havner på barnas føtter. Sørg for at skoene har de funksjonene du synes er viktigst, og la så barnet velge farge eller modell slik at de nye skoene blir herlige favoritter som er bekvemme, tilpasset til vær og vind og faller i smak hos barnet. Vinn-vinn!

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments