Holiday deal - Kjøp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Vanntette barnesko

Barn lar seg ikke avskrekke av litt regn og slaps. Med riktig valg av vanntette sko eller støvler kan leken fortsette hele året, i all slags vær. Her finner du klassiske gummistøvler, nylonstøvler som tåler tøffe grep og massevis av modeller som holder det våte ute og samtidig lar foten puste. Alle våre vanntette sko er selvfølgelig fri for PFAS. Vi bruker vannavvisende, fluorfri voks og polymerer i skoene våre (materialer/membraner). Finn dine favoritter i vårt vanntette sortiment.

...

Always nice price

Kjøp vanntette sko for barn

Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær eller sko. Barna våre trenger fysisk aktivitet og litt regn eller vått skal ikke hindre dem i å leke. Med et par vanntette barnesko kan du med god samvittighet la barna leke fritt på en regnfull og våt lekeplass. Handle dine vanntette barnesko her på DinSko.no eller kom inn i en av våre fysiske butikker for å få personlig service. Ta på regnklær og et par vanntette sko og la barna plaske i nærmeste pytt.

Hvilke vanntette barnesko bør du kjøpe?

Når mange tenker på sko som egner seg på vått underlag, er det først og fremst gummistøvler som dukker opp i hodet på en. Gummmistøvler er en flott sko når det kommer til å leke i veldig våte omgivelser, men det er ikke bare en lang støvel som er et alternativ når det gjelder å utstyre barna med sko som holder vann og kulde unna. På denne siden har vi samlet alle våre modeller av barnesko som er vanntette. Alt fra vanntette joggesko som passer når det er litt varmere, til vintersko og støvler som holder sludd og vinterregn ute.

Våre vanntette barnesko tåler tøffe forhold

Våre vanntette tekstilsko har membraner som i henhold til internasjonale standarder tåler minst 15 000 flex, noe som betyr 15 000 skritt i vann. Det er nok til å kunne leke ute en hel dag. Sørg for å tørke skoene mellom hver dag, så holder de lenger!

Enkelt å handle barnesko som er vanntette

Vi vet at barn foretrekker å leke og finne på eventyr. Å gå i butikker for å prøve sko trenger ikke alltid være det morsomste – verken for barn eller foreldre. Ta derfor en titt på denne siden for å se hvilke vanntette barnesko som interesserer deg mest og bestill dem så hjem. Hos DinSko.no har du 60 dagers åpent kjøp.

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments