Holiday deal - Kjøp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Støvletter til barn

Her finner du et bredt utvalg av støvletter for barn. Alt fra klassiske varianter til litt mer sportslige modeller. Vi kan tilby et stort utvalg av støvletter med konfort, funksjoner, er rimelige og som er testet for å takle vårt tøffe skandinaviske klima med snø, kulde og regn.

...

Always nice price

Kjøp støvletter til barna

En barnegarderobe uten støvletter er nesten garantert en dårlig idé på våre breddegrader. Barnestøvletter er rett og slett et must hvis det finnes barn i familien. For er det noe alle foreldre vet om barn, så er det at været sjelden stopper dem hvis de har lyst til å leke ute. Snarere tvert om kan det virke som. Jo mer regn og jo mer sølete det er, desto morsommere er det hoppe i vanndammer og valse rundt i våt snø. Og hvem vil vel stoppe et lekelystent barn? Som forelder vil man jo ikke være den surpompen som begynner å klage så snart været er litt ruskete eller en vannpytt nærmer seg!

Når brukes støvletter?

Hvis vi begynner med de kanskje aller mest anvendbare barnestøvlettne, gummistøvler, så trenger vel de knapt noen nærmere forklaring. De er vanntette. De er lette å ta på. De fungerer store deler av året når det er vått. Og de finnes i veldig mange typer! De legghøye klassikerne med åpent skaft som det bare er å stige i, har reddet millioner av barn (og foreldre) fra våte føtter og punktert lekehumør i regn og rusk. Men i vårt store sortiment av støvletter for barn finner du også varmforede vintermodeller med kraftig såle og elegante støvletter som passer til både leken med kameratene og bursdagsselskapet.

Barnestøvletter i forskjellige farger

Hos oss kan du finne forskjellige barnestøvletter i forskjellige farger. Du finner det man vil definere som den mer klassiske fargen – sorte barnestøvletter. I tillegg til forskjellige farger, har vi også flere typer støvletter og looks, så ta en titt på vårt brede utvalg for å finne et par barnestøvletter som passer ditt barn.

Enkelt å handle barnestøvletter

Det er ikke særlig gøy for verken barn eller foreldre å farte rundt i byen og prøve støvler i ulike butikker. Spesielt ikke hvis barna er små. Derfor er det ekstra behagelig å kunne sette seg i sofaen med telefonen eller datamaskinen og en kopp kaffe og kunne velge og vrake blant barnestøvlettene hos DinSko online. Her har du jo hele sortimentet fra DinSko samlet. Velg fritt og betal i en og samme kasse. Deretter er det bare å slappe av og vente på pakken med barnas støvletter. Psst… for å unngå sure miner, la barna være med og velge farge eller mønster! Mange av våre barnestøvletter finnes i flere utførelser i samme modell, så det er ikke nødvendig å velge bort komfort og funksjoner bare fordi fargen ikke faller i smak. Vi håper du finner det du leter etter!

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments