Holiday deal - Kjøp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Babysko til de aller minste

Finnes det noe herligere enn babysko? De første stegene, foreløpige utforskninger og ønsket om å komme på beina igjen og igjen. Våre babysko hjelper barnet til å få de beste forutsetningene for den nye verdenen som åpner seg når de kan klare seg på egenhånd. God passform, lett å ta på, behagelig å ha på og selvfølgelig fin å se på. Oppdag og kjøp babysko for alle små føtter!

...

Always nice price

Kjøp babysko til barna

I vårt sortiment finner du babysko av alle mulige slag, alt for at du skal kunne finne de rette skoene for rett anledning og årstid. Felles for alle våre babysko er at de skal være lette å ta på og av. Dette både for barnas egen skyld og for den som hjelper til når de er for små til å klare det på egen hånd. Derfor finner du smarte lukninger i form av lettkneppede borrelåsbånd, elastiske lisser og praktisk elastikk blant skoene for de minste. Blant våre babysko finner du mange modeller med stødig og grepsikker såle. Det er bra for små føtter som ikke er vant med å gå og stå i lengre tid og gjerne bøyer seg og snubler. Da er det bra å ha litt ekstra støtte i form av en god yttersåle og kanskje et litt høyere skaft. Det kan gi barnet et puff i riktig retning og oppmuntre til å gå de der ekstra stegene.

Babysko i forskjellige farger og stiler

Hos DinSko kan du finne babysko i forskjellige farger og stiler. Du finner det man vil definere som den mest klassiske fargen med hvite babysko, men også andre farger. I tillegg til farger, har vi også flere typer babysko og utseende, så bla gjennom hele vårt brede utvalg for å finne et par babysko som passer din baby.

Lær-å-gå-sko for alle behov

Vi håper at vi får den store æren av å utstyre et barn i din nærhet med hans eller hennes aller første lær-å-gå-sko. Og når de første babyskoene har gjort sitt og barnet er klar for neste steg, er dere velkommen tilbake. Her finnes det mengder av fine og gode sko for barn i alle aldrer. Ta en titt rundt på vår hjemmeside, les om skoene og velg et par som føles rett for nettopp dere. Du kan enkelt klikke hjem de nye babyskoene online eller besøke oss i en av butikkene, så hjelper vi deg der. Lykke til!

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments