Holiday deal - Kjøp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Ballerinasko til barn

Vår og sommer, da er et par prima ballerina det opplagte valget! Nette lavsko som dessuten er enkle å gå i. Her kan barna velge blant modeller prydet med rosetter, glitter, gull- og sølvdetaljer. Rosa, hvite, svarte eller kanskje gule. Vi byr på en fargekavalkade med ballerina i iskremaktige farger og mønstre for enhver smak.

...

Always nice price

Kjøp ballerinasko til barn for

Vår og sommer, da er et par prima ballerina til barn det opplagte valget! Nette lavsko som dessuten er enkle å gå i. Her hos DinSko kan barna velge blant mange typer ballerinasko og modeller prydet med rosetter, glitter, gull- og sølvdetaljer. Rosa, hvite, svarte eller kanskje gule. Vi byr på en fargekavalkade med ballerina i iskremaktige farger og mønstre for enhver smak.

Ballerinasko = til barnas hverdag eller fest

Det fine med barnas ballerina er at de kan brukes til både hverdagens lek og bursdagsselskapet eller festen, det er de perfekte skoene å satse på for både bekvemmelighet, smidighet og avslappet finkledd. Ballerinasko er flate med en elastisk såle og ingen eller veldig lav og bekvem hæl. Det betyr at alle barn kan bruke ballerina til bursdagsselskapet eller søndagsmiddagen uten å måtte gå ubekvemt. Det viktigste for barn er jo tross alt at skoene skal være bekvemme og lekevennlige, også når man vil kle seg opp litt. Derfor er ballerinasko et perfekt valg. De er fine og man kan hoppe, danse og til og med klatre med dem.

Historien om ballerinaskoen

Hvordan har det seg at nettopp ballerinaen har fått så ekstremt stort gjennomslag blant jenter og kvinner verden over? Det begynte med en liten gutt og fortsatte med to filmstjerner. Her følger litt kul kuriosa om denne elskede, enkle tøyskoen. Det var i Italia på 1950-tallet at en kjent skodesigner skapte det første paret ballerinasko, og det var nettopp til et barn de ble laget. Nemlig hans sønn, som danset ballett og trengte et par formålstjenlige sko å danse i. Sønnen elsket dem og det var det flere som gjorde! Snart hadde ikke bare sønnens ballettgruppe bestilt ballerinasko, men også deres mødre og slektninger. Og da de største kvinnelige filmstjernene på den tiden, Brigitte Bardot og Audrey Hepburn, fikk øynene opp for ballerinaskoene, eksploderte interessen. Gjennom filmene deres slo ballerinasko gjennom på bred front og fra slutten av 1950-tallet var de en selvfølge i skogarderober over hele verden!

Så når du klikker hjem barnas nye ballerinasko fra DinSko, kan du tenke på at det er en sko for både prima ballerinaer, filmstjerner og prinsesser. Og en og annen ”prins”, som vi vet fra historien om gutten som fikk det første paret. Finn barnas favoritter og handle online hos DinSko.

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments