Holiday deal - Kjøp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Lave sko til herre

I vårt sortiment av lavsko for herre kan vi garantere at du kommer til å finne modeller som oppfyller alle dine behov. Legg grunnlaget med noen opplagte favoritter i skogarderoben som du kan hente frem ved spesielle anledninger og som er tidløse nok til å holde flere sesonger. Deretter oppdaterer du med sesongens nyheter og de trendene du liker akkurat nå.

...

Always nice price

Kjøp lave sko til herre - Gå en oppdatert skosesong i møte

Lavsko til herre kommer i mange ulike varianter, farger og silhuetter som passer for alle stiler. Alt fra elegante snøresko som gir stilen et løft til både jobben og festen til avslappet fine sneakers, sommerlige tøysko og praktiske slip-ons. Det er kort sagt få skotyper som matcher lavskoen når det kommer til allsidighet og bruksområder. Så hvorfor ikke ta en gjennomgang av skogarderoben før kommende sesong og sørge for å fylle på med rette lavsko for rett anledning? La oss begynne med noen av de modellene som enhver mann bør eie minst ett par av for å være klar for enhver anledning.

Lavsko for herre – om klassiske snøresko og loafers

Et par klassiske, elegante snøresko eller loafers. Før eller senere kommer det anledninger da selv den mest avslappede og bekvemt kledde mannen begynner å få behov for noe litt mer oppkledd. Det kan handle om en bedre middag, en bursdagsfest eller et bryllup. Da fungerer det ikke å gli inn i et par slitte basketsko. Avhengig av hvilken kleskode som gjelder for tilstelningen, kan du sikre antrekket ved å velge et par klassiske snøresko i skinn med kort snøring. Alternativt i semsket eller syntetmateriale avhengig av smak. Her finnes det mange varianter å velge mellom og de fleste kan uten problemer matches med så vel elegante jeans og chinos som med en flott dress. For litt ledigere dresskode fungerer et par loafers utmerket og når det gjelder mer uformelle anledninger – tenk firmafest, vennemiddag eller en fest som er litt løsere i snippen – kan du lett satse på et par cleane sneakers så lenge de er hele og rene.

Lavsko for herre til hverdags

Til hverdags fungerer lavsko i ulike varianter i prinsippet året rundt, med unntak av de nordligste delene av landet og mest snørike og kaldeste ukene om vinteren. Om sommeren foretrekker vi litt luftigere varianter med lettere såle og materialer som puster, mens litt grovere modeller og såler passer bra om høsten, våren og mildere perioder av vinteren. Når du vil føle deg ordentlig avslappet og sval på varmere dager, er espadriller et klassisk valg. Det samme gjelder tynnere tøysko som finnes i både slip-on-modell og som snøresko. Ensfargede, enkle og fine tøysko passer like bra til et par elegante shorts som til jeansen. Hvis du ikke jobber i uniform eller på en arbeidsplass med spesielle retningslinjer for klær og sko, er det dessuten et antrekk som er behagelig også på jobben under varme vår- og sommerdager på kontoret.

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments