• ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Boots til herre

Blant våre boots for herre finner du superstilige modeller i flere prisklasser og varianter, fra klassiske chelseaboots til varmfôrede vinterboots. Og i tillegg til at boots alltid er rett, kan de matches med det meste i garderoben, avhengig av anledning og humør. Et sikker kjøp.

...

Always nice price

Handle herreboots for alle anledninger

Finn dine nye herreboots i vårt store utvalg. Her handler du boots online til både høst, vinter og vår og for så vel hverdag som mer velkledde anledninger. Et par fint oppbrettede jeans som eksponerer dine favorittboots, er en effektiv måte å løfte stilen på og vise frem skoene. Eller la buksebena hvile tungt på et par robuste, varmforede herreboots for en stabil look som holder kulden ute.

Tidløse boots og mange nyheter

Uansett om du er en mann som hyller tidløse stilidealer og gjerne vender tilbake til klassiske sko og plagg eller følger med på sesongens trender og nyheter, håper vi at du finner dine nye favorittboots hos oss på DinSko. Hvis du foretrekker det klassiske, finner du naturligvis alltid et stort antall cleane chelseaboots i skinn, semsket eller nubuck i elegante modeller som aldri føles utdaterte. Hvis du i stedet liker å prøve noe nytt, finnes det rikelig med boots med fine detaljer som stikker seg ut og boots i oppdaterte farger som føles ekstra friske akkurat denne sesongen. Det vi liker aller best med herreboots, er at de fungerer så bra til både en avslappet stil og et mer velkledd uttrykk. Med et par velvalgte boots kan det liksom ikke bli feil, uansett sammenheng. Hos oss finner du f.eks. stilige chelseaboots i stilrene modeller og med overdel i skinn med fin glans som slites vakkert hvis du tar vare på dem med litt kjærlighet. Match med jeans, chinos eller dressbukse, så er du klar for alle tenkelige stilutfordringer, fra en dag på kontoret til en after work eller middag med svigerforeldrene.

Herreboots i forskjellige farger og stiler

Hos DinSko kan du finne masse herreboots i forskjellige farger og stiler. Hos oss finnes det ulike farger som sorte og brune herreboots, men også en rekke andre farger. I tillegg til forskjellige farger har vi også masse forskjellige typer herreboots med forskjellig utseende, så ta en titt på hele vårt brede sortiment for å finne et par boots som passer deg.

Kule boots for alle menn

Fra våre egne merker finner du prisgunstige herreboots i god kvalitet. Vi har f.eks. kule, varmforede boots fra PACE som tilbyr avslappede og slitesterke boots i både tynnforede og varmforede modeller. Vi håper at du finner inspirasjon her på siden hvor vi har samlet alle boots for herre på ett og samme sted. Se deg rundt og finn ut hva du liker. Klikk så hjem dine nye favoritter og len deg tilbake. Dine nye boots er på vei. Takk for at du handler hos oss på DinSko!

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments