Holiday deal - Kjøp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Boots og skoletter til herre

Her finner du herreboots og -skoletter til alle anledninger i flere stilige modeller. Alt slik at du kan finne noe som appellerer til deg og som passer din stil. Du vil alltid finne et oppdatert utvalg av trendy, tidløse og funksjonelle boots og skoletter for menn som er like velegnet til vår- og høstdager som for kalde vinterdager.

...

Always nice price

Handle herreboots og -skolette til enhver anledning

Når dine mest sommerlige tøysko og luftigste sneakers ikke lenger strekker til for å holde høstkulden borte, er boots og skoletter den opplagte erstatningen for enhver mann. Ikke bare er de fine og kommer i alle mulige former og stiler, du kan også matche dem med alt du elsker i høst- og vintergarderoben. Og for enhver personlig smak og anledning finnes det rette boots og skoletter for herre hos oss på DinSko. Fra tidløse klassikere som boots til sesongens oppdaterte modeller i de fargene og uttrykkene som gjelder akkurat nå. Til den tidlige høsten passer det å fylle skogarderoben med lette og ufôrede boots og skoletter som fungerer bra når temperaturen holder seg på behagelig avstand fra frysepunktet og de aller verste lavtrykkene ennå ikke har begynt å danse inn fra Atlanteren. Hvorfor ikke et par enkle og stilrene skoletter i skinn eller semsket i selskap med et par chelseaboots med fine elastiske bånd? To favoritter som fungerer like bra til kontoret som til helgens heng med kameratene og en runde på byen.

Boots og skoletter for herre, både fine og varmende

Når de siste løvene har blåst av trærne og det første snøfallet nærmer seg, er det på tide å skaffe seg boots og skoletter med litt høyere motstandskraft mot snø, is og minusgrader. Og i kategorien varmforede boots og skoletter for herre finnes det rikelig med både fine og varmende modeller å velge mellom. På veien til jobben og for kortere opphold utendørs holder det ofte med et par lave snøreskoletter eller til og med høye sneakers med for for å holde føttene behagelig tempererte, selv når vinterkulden setter inn. Men vil du holde varmen og opprettholde både stil og komfort for vinterens uteaktiviteter og lange dager i minusgrader, bør du investere i et par litt kraftigere boots eller skoletter som klarer så vel kulde som snø og væte. Gjerne med en grov og mønstret såle som gir godt grep på glatte underlag. Vil du fortsette å bruke snøreskoletter, er det bare å velge et par med litt høyere skaft med snøring som slutter tett rundt leggen for å holde snø og væte borte. Det bør også være god overlapping mellom buksen og skoskaftet slik at kulden ikke smyger inn. For en litt mer velkledd look i de kalde månedene fungerer det alltid bra med varmforede chelseaboots og andre stilrene varmforede boots med diskret lukning. De fungerer like bra på kontoret som til helgens runde på byen kombinert med et par fine jeans eller en dressbukse.

Finn ditt nye par i vårt oppdaterte sortiment av boots og skoletter

Kort sagt, når du skal oppdatere skogarderoben til årens kaldere måneder, er det alltid et sikkert tips å sjekke vårt alltid oppdaterte sortiment av boots og skoletter for herre. Uansett om hverdagen består av korte turer mellom bussen eller bilen og jobbet eller om du tilbringer lange dager utendørs i akebakken eller på tur i skog og mark. Du har sannsynligvis ulike behov for ulike dager og aktiviteter, så vårt tips er å dekke inn alle eventualiteter for en stilig, bekvem og behagelig høst og vinter utendørs. Velkommen til å velge fra vårt store utvalg av herreboots og -skoletter på DinSko

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments