Holiday deal - Kjøp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Sandaler til herre

I vårt sortiment av herresandaler finner du reimsandaler, slip in og badetøfler. Er det en ekte sommer hvis man ikke kan bruke et par herlige herresandaler? Å være i stand til å gi slipp på tærne og gli inn i et par komfortable sandaler og gå ut i den varme luften er uslåelig, ikke rart at herresandaler har vært populære i tusenvis av år!

...

Always nice price

Handle sandaler til herre for varme dager

Sandalen som har eksistert siden "tidens begynnelse" har vært med på det meste. Fra romerske soldaters marsjer og kamper og antikkens filosofiske giganter via bibelens fortellinger til våre dagers … eh, flip-flops. Men bortsett fra at Jesus ikke gikk rundt i gummitøfler, er det åpenbart at sandaler har holdt stillingen gjennom alle tider. Og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Det er vanskelig å slå et par bekvemme sandaler når været og temperaturen tillater det – kanskje enda mer her på våre nordlige breddegrader, når tærne endelig får luft etter mange måneder med vinter og kulde. I vårt sortiment av sandaler for herre finner du alt fra enkle strandsandaler i ett stykke til funksjons- og trekkingsandaler som klarer strabaser på de fleste underlag.

Herresandaler for varme måneder

Uansett hva du foretrekker å gjøre om sommeren, bør enhver manns garderobe inneholde minst ett par sandaler for de varme månedene. Foretrekker du å slappe av på stranden eller i hagen i ferien? Da er et par slip-in-tøfler i lett materiale og med fleksibel såle det perfekte valget. De er lette å ta på og av ved bassengkanten eller hengekøyen. Vil du heve komfortnivået et par hakk og også bruke sandalene når du rusler rundt i havnen eller på byen, er et par klassiske sandaler med korksåle og tilpasset fotseng det opplagte valget. Her finner du selvfølgelig evigunge Birkenstock i en rekke varianter og farger. Er du av den aktive typen som benytter enhver anledning til å oppdage nye turstier eller som bare elsker å ferdes i naturen om sommeren? Sjekk i så fall våre robuste remsandaler i slitesterke materialer og med grovere såle som gir bedre grep og god demping for føttene på sommerens fotturer. Her finnes hiking- og tursandaler for herre som klarer de fleste utfordringer.

En ledig følelse = et par sandaler

Sommeren er rett og slett ikke komplett uten et par ordentlig herlige sandaler som slipper inn litt sol og gir en ledig følelse. Vi gjetter at sandalen kommer til å henge med i tusen år til, minst. Hvorfor endre et vinnende konsept? Handle dine nye sandaler for herre direkte her på siden hvor vi har samlet hele vårt utvalg for en herligere sommer. Eller besøk DinSko-butikken og få profesjonelle tips fra vårt dyktige personale. Ha en herlig sommer med dine nye sandaler!

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments