• ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Pensko til herre

Her finner du hele vårt herlige utvalg av pensko for menn som vil holde skogarderoben oppdatert for alle tenkelige anledninger der kleskoden er av litt mer velkledd karakter. Enhver mann bør ha minst ett par klassiske pensko i garderoben for å kunne gi looken et løft med enkle midler.

...

Always nice price

Handle pensko til herre for velkledde anledninger

Er du på jakt etter nye sko for litt mer velkledde anledninger? Velkommen! Det kan handle om mer formelle tilstelninger der det faktisk forventes at du kler deg i samsvar med sammenhengens eller vertens forventninger. Tenk bryllup, en viss type middager eller kanskje en finere fest. Her tenker vi oss altså en dress eller i det minste en velkledd look med jakke og bukse valgt med omsorg. For denne typen sammenkomster er et par snøresko i skinn av god kvalitet å foretrekke. En oxfordsko signaliserer klassisk stil med tradisjonell touch, mens en derbysko fungerer til både dressen og et litt mer nedkledd antrekk.

Pensko for herre – med tanke bak skovalget

For en litt mer ambisiøs after work eller et restaurantbesøk med et visst nivå står du helt fritt til selv å avgjøre hva som er pensko. Her fungerer det utmerket å matche et par stilrene sneakers, loafers eller en clean snøresko med et par fine jeans eller chinos og en pikétrøye eller skjorte. Til jobben (avhengig av din stilling og kulturen på arbeidsplassen, så klart) er det også smart å velge sko med en viss omsorg. Skoene sender ut signaler til verden og du vil ikke subbe rundt med en shabby fremtoning på kontoret bare fordi du ikke har kundekontakter eller viktige møter planlagt akkurat den dagen. Å forsøke å se ordentlig ut og ha en gjennomtenkt stil på jobben, gir et seriøst inntrykk. Dessuten viser du at du respekterer kollegene og vil holde stilen også for dem. Dette gjelder primært i ulike tjeneste- og kontorsammenhenger, men uansett hvor du tilbringer arbeidsdagene, er vårt tips at du bruker litt tid og omtanke på skovalget. Pensko eller ikke.

Hva er pensko?

Pensko er ikke noe som er gitt. Det varierer etter hvordan ditt vanlige antrekk ser ut og hvem du er. For noen er et par brune semsketsko med bekvem såle pensko, for andre kreves det klassiske, svarte lakksko fra et velkjent skomerke for å kvalifisere som pensko, mens andre igjen mener at pensko ganske enkelt er sko man føler seg bekvem i, så lenge de er hele og rene. Det bør naturligvis også nevnes at pensko i dag er noe annet enn for noen tiår siden. I dag kan jo faktisk både sneakers og enklere tøysko fremstå som elegante, bare man matcher dem rett og i rett sammenheng.

Pensko i forskjellige farger til menn

Hos DinSko kan du finne massevis av forskjellige pensko til herre i alle mulige forskjellige farger. Du finner det du vil definere som mer klassiske farger som brune og sorte pensko. I tillegg til forskjellige farger har vi også masse forskjellige typer pensko til herre, så ta en titt på hele vårt brede sortiment for å finne et par pensko som passer deg.

Hos DinSko skal du alltid kunne finne de rette penskoene for herre og vi håper at du snart vil kunne snøre på deg dine nye favoritter til festen eller høytiden og føle hvordan stilen heves et par hakk. Klikk deg rundt her på nettstedet og oppdag klassiske pensko, sesongens nyheter og pensko til salgspriser for alle anledninger. Du handler enkelt online eller i din DinSko-butikk.

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments