• ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Tøfler til herre

Velkommen til kategorien tøfler for menn. Vi har tøfler for herre som gjør dagen litt mer bekvem og herlig uansett om du trenger dem på jobben eller hjemme. I dag finnes det et stort antall både behagelige og trendy modeller som er like fine som de er bekvemme å bruke innendørs eller utendørs. Handle dine nye herretøfler bekvemt og sikkert fra DinSko.

...

Always nice price

Handle tøfler til herre for innen- eller utendørs

Et par behagelige herretøfler kan forandre livet. Høres det litt overdrevet ut? Vel, tenk på denne måten: Du tilbringer en stor del av dagene stående og gående (hvis du jobber på kontor, er det jo bra å reise seg fra snurrestolen, heise opp skrivebordet og stå, i det minste deler av dagen). Da kan faktisk et par fotriktige, anatomisk utformede tøfler gjøre all forskjell i verden for deg, dine føtter og resten av kroppen. Slentrer du rundt i et par flate sko uten demping hele dagene, er det fare for at du får problemer med både føttene og ryggen til slutt, og det er jo ikke noe kjekt. Derfor – et par velvalgte tøfler k a n virkelig forandre livet. Hvilke tøfler skal du så velge? Hvis du jobber innen helse, skole eller omsorg, er et par klassiske slip in-tøfler på korksåle med gummidemping et godt valg. Innersålen er formet etter foten og gir god støtte, mens yttersålens gummiering gir avlastning og støtdemping på harde gulv under lange arbeidsøkter. Til kontoret er tøfler med korksåle også en favoritt, selv om det relativt sett mindre antallet skritt per dag gir litt større variasjonsmuligheter i valget av tøfler. Her kan du velge et par retrokule farfarstøfler i skinn eller, i vinterhalvåret, hvorfor ikke et par ordentlig bekvemme, fôrede tøfler som holder føttene varme på kjølige kontorgulv.

Gli inn i et par innbydende herretøfler

Jobber du ute om dagene eller i en sammenheng der tøfler ikke er et alternativ? Da kan det være en superbehagelig kontrast å trekke av seg arbeidsskoene, eller for den del tjenestemannsskoene, og gli inn i et par innbydende tøfler som venter innenfor døren. Velg et par åpne tøfler som lufter tærne om sommeren og et par strikkede eller fôrede tøfler når temperaturen er lavere og du vil varme føttene i sofaen eller på kjøkkengulvet.

Tøfler for herre gjør dagen litt mer bekvem og herlig

Våre egne favoritter fra LINEAR eller Stepside, er noen eksempler på vårt oppdaterte sortiment av tøfler for menn i alle aldrer. Hvilke tøfler velger du i år? Klikk deg rundt og finn dine favoritter. Du angrer aldri på at du investerer i et par behagelige tøfler. Etter noen dager blir de like uunnværlige som morgenkaffen eller neste episode av favorittserien! Du handler dine nye tøfler fra DinSko online, bekvemt og sikkert. Ha det så herlig med ditt nye kjøp!

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments