• ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Loafers til herre

Hvis du er ute etter et par sko som både er avslappende og kan dresse opp ethvert antrekk, er det trolig loafers du leter etter. Denne klassiske skoen har gjennomlevd mange faser og kommet og gått i motebildet, men lander alltid med sålene ned, for å si det sånn.

...

Always nice price

Kjøp loafers til herre

Et par velvalgte herreloafers kan bli dine beste venner både på arbeidet og til festen, og både til hverdags og ved høytidelige anledninger. Det er derfor vi elsker loafers – de er aldri for lite og aldri for mye, men funker nesten alltid og kan matches med alt fra elegante shorts via smale chinos til opprullede jeans med opprettholdt stil. Kort sagt bør enhver stilbevisst manns skogarderobe inneholde minst et par loafers som man hente frem når anledningen er rett og feelingen tilsier loafers.

Loafers er alltid rett

Hos oss på DinSko finner du loafers som spenner fra minimalistisk stilige til sporty bekvemme og alt derimellom. For en avslappet hverdagslook med maksimal komfort kan vi tipse om våre cleane loafers i semsket, nubuck eller tekstil med bekvem gummisåle som gir et sporty preg og superbehagelig demping i hvert steg. Perfekt til et par jeans eller chinos og en skjorte eller pikétrøye en vanlig dag på kontoret når du vil være velkledd uten å være oppkledd. En klassiker som også passer til fritiden og runden på byen. En annen variant med samme tema er våre populære loafers i skinnimitasjon. Ensfargede og stilrene modeller i lettvektsmateriale som gjør dem både stilrene og bekvemme å gå i hele dagen. En hverdagsfavoritt som gir deg et stilløft uten å ta for mye plass.

Herreloafers for den perfekte looken

En oppdatert versjon av den klassiske penny loaferen finner du i vår egendesignede loafers. En avslappet og fin sko i ekte semsket med diskrete detaljer og yttersåle i fleksibel gummi som gjør den behagelig å gå i, like pen på kontoret som på sommerens cityweekend. Den perfekte hybridmodellen mellom tradisjonell loafer og sporty spasersko. Velg mellom ekte skinn og skinnimitasjon og perforeringer og stilige detaljer på overdelen i et sortiment av herreloafers med perfekt avslappet hverdagslook.

Hvilke loafers blir det i dag?

Som du ser dekker vårt utvalg av loafers for herre det meste av det du kan ønske deg, uansett smak og anledning. Ta en titt rundt og la deg inspirere av loafers i alle former, materialer og farger som sorte, beige eller blå. Klikk så hjem nettopp det paret som gir deg et stilløft. Eller hvorfor ikke passe på å kjøpe flere par når du først legger inn en bestilling? Du kan aldri ha for mange par loafers! Uansett om du handler online her eller besøker oss i våre DinSko-butikker, er vi overbeviste om at du kommer til å finne rette loafers for deg. Når du bruker dem, vil du så merke hvordan du blir litt lettere i steget og mer stilsikker på både jobben og festen. Vi håper du får mye glede av kjøpet!

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments