• ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Vintersko til herre

Her finner du hele vårt utvalg av vintersko for menn. Vanntette vintersko, varmforede vintersko, lettere vintersko, solide skoletter eller skoletter med varmt for og en grov såle. Med andre ord, sko som holder snø og væte ute, har slitesterkt materiale og en god passform. Her vil du finne mange stilige og oppdaterte modeller som lar deg beholde både stilen og varmen i de kalde månedene.

...

Always nice price

Handle vintersko til herre for alle kalde måneder

I vår del av verden, i traktene ved den nordlige polarsirkelen, har vi fire årstider, og en av disse pleier å innebære snø, minusgrader og glatte fortau. Ikke hele tiden og ikke like mye i sør som i nord, men med jevne mellomrom får vi ordentlig vinter i hele landet. Da er det godt å vite at du alltid kan finne varmende og fine vintersko for herre hos oss uansett vær og årstid.

Spørsmål du bør stille før kjøp av vintersko for herre

Før du skaffer deg nye vintersko, kan du stille deg selv noen spørsmål. Hvor mye tid tilbringer jeg utendørs i løpet av en vanlig uke? Trenger jeg vanntette vintersko, varmforede vintersko eller begge deler? Hvor viktig er det at vinterskoene matcher min øvrige stil og personlighet? Hvis vi begynner med det første spørsmålet, er det selvsagt stor forskjell mellom å pendle med bil, t-bane eller et annet trivelig (nå ja) transportmiddel til en kontorjobb og å være ute mesteparten av dagen i arbeidet. For deg som bare er ute korte stunder om dagene, holder det ofte med en lettere vintersko, kanskje en halvhøy skolett eller til og med et par sneakers eller lave sko (finnes i varmforede modeller!). Hvis du derimot har en hverdag som innebærer at du oppholder deg mye utendørs i all slags vær og temperaturer, er det naturligvis ekstra viktig at vinterskoene oppfyller dine behov. Et par kraftige vinterskoletter eller vinterboots med varmt for og grov såle for godt grep er alltid sikre kort for deg som ferdes på vinterfortau og oppholder deg i bymiljø. Hvis du bor i en del av landet der vinteren sjelden kan bestemme seg for hvilken side av nullstreken den skal være på, er det smart å skaffe seg et par vintersko som også er vanntette for å unngå at snøslapset lekker inn og smelter i skoen. Du som har et mer lidenskapelig forhold til snø, kulde og minusgrader og gjerne tilbringer fritiden i naturen, på lange spaserturer eller kanskje med barna i akebakken, vil trolig ha vintersko med ekstra av alt. Skoletter og boots med litt høyere skaft for å holde snø og væte ute, god passform og slitesterke materialer som klarer både vær, vind og tøffe tak. Der har vi svart på spørsmål to også. Og sist, men ikke minst, er du blant dem som ikke vil ofre stilen i flere måneder bare fordi det er kaldt? Ta det med ro – i vårt store sortiment av vintersko for herre finnes det mengder av fine og oppdaterte modeller som lar deg være både elegant og bekvem i vinter.

Finn herrevintersko for nettopp dine behov

Kort sagt, sørg for å fylle opp garderoben til vinteren med vintersko som passer for nettopp deg og dine behov. Du handler enkelt dine nye vintersko for herre online. Vi håper at du blir fornøyd med kjøpet og kan nyte vinteren med tørre, varme føtter.

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments