Holiday deal - Kjøp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Skokrem og skovoks

I vårt sortiment av skokrem og skovoks finner du produkter som hjelper deg med å ta vare på alle sko, uansett materiale og skotype.  Det er virkelig verdt å bruke litt tid og penger på gode skopleieprodukter. Det forlenger skoenes liv og det er naturligvis lønnsomt å ta vare på skoene slik at du kan bruke dem i flere sesonger.

...

Always nice price

Skokrem og skovoks til dine sko

Med rett skopleie holder du skoene friske, rene og hele i lengre tid. Med utgangspunkt i de tre trinnene rengjøre, pleie og beskytte hjelper vi deg gjerne med å finne rett skokrem og skovoks for dine behov. I tillegg til at det er smart rent økonomisk, blir mange sko bare mer komfortable jo mer du bruker dem og setter ditt preg på dem!

Hvilken skokrem skal du satse på?

La oss begynne med å gå gjennom noen ulike typer skokremer og hvordan de fungerer. For semsket- og nubucksko er det spesielt viktig med litt kjærlighet og pleie. Dette er sensitive skinntyper som lett blir triste og mister sin glans hvis du ikke tar godt vare på dem. Med en flytende skokrem for nettopp semsket og nubuck holder du skoene friske og gjenoppretter glansen. Kremen forhindrer også at de tørker ut. Til skinnsko bruker du en tilsvarende skokrem for skinn og lær som dels gir glans og dels beskytter mot smuss og væte. Med regelmessig bruk av skokrem øker også skinnskoenes levetid fordi de blir mer motstandsdyktige. Velg mellom nøytral, brun og svart skokrem avhengig av hvilke sko du skal behandle.

Velg skopleie etter skotype

Ta utgangspunkt i skoenes materiale og de utfordringene du møter i form av smuss, vær og bruk. Bygg så opp et lite skopleiesett for dine behov. Det er en god investering for både deg og skoene som du kommer til å ha glede av i lang tid fremover. Her finner du informasjon om behandlingssguider og skopleieprodukter. Du bestiller enkelt det du vil ha online fra oss på DinSko. Selvfølgelig hjelper vi deg også gjerne i en av våre DinSko-butikker hvis du vil ha tips og råd om hvordan du best tar vare på ulike typer sko og hvilke produkter du bør satse på. Uansett så håper vi du finner det du leter etter i form av skokremer og skovoks her hos oss.

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments