• ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Alminnelige kjøpsvilkår

Disse vilkårene gjelder alle bestillinger som gjøres av kunden hos Nilson Group AB, filial Norge, Foretaksregisteret 990381577MVA, via vår nettbutikk DinSko.no (nedenfor ”Nettsiden”). Ved å bruke og/eller gjøre bestillinger via nettsiden godkjenner du vilkårene som angis i dette dokumentet (”Vilkårene”), samt godkjenner og bekrefter at du har samtykket til og lest informasjonen om personopplysninger og anvendelsen av informasjonskapsler og våre retningslinjer for personvern, som utgjør en integrert del av disse Vilkårene.

Utførlige kontaktopplysninger og øvrig informasjon om oss fremgår av Nettsiden. For å handle hos oss må du være over 18 år, ikke være underlagt vergemål, og være bosatt i Norge. Vi forbeholder oss retten til å i enkelte tilfeller nekte eller endre din bestilling (for eksempel om du oppgitt uriktige personopplysninger).

Vi tar forbehold om at varer kan være utsolgt, samt at det kan forekomme bilde- og skrivefeil på Nettsiden. Disse Vilkårene kan bli gjenstand for endringer. Den versjon av vilkårene som gjelder for din bestilling er den versjonen som finnes tilgjengelig på Alminnelige kjøpvilkår Nettsiden når du gjør din bestilling.

Last ned kjøpsvilkårene

Avtale
Kundeopplysninger m.m.
Bestellinger og priser
Betaling
Levering og transport
Angrerett
Åpent kjøp
Bytte via nettsiden = ny bestilling og returner
Bytte i butikk
Reklamasjoner
Forsinket levering
Endring av opplysninger på sendt orde
Uavhentet pakke
Sikkerhet, personopplysninger og informasjonskapsler
Lovvalg og tvister
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments