Nice Price! - Sko till våre beste priserGroup 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Betaling

På DinSko setter vi alltid service og trygghet i første rekke. Det skal være enkelt og kjennes trygt å handle på nettet. Derfor tilbyr vi flere ulike betalingsalternativer, velg det som passer deg best.

Klarna checkout

Med Klarna Checkout kan du betale via faktura, delbetaling, betalingskort og direkte betaling via banken din. Velg det som passer best for deg. Velger du faktura sendes den til din e-post etter at bestillingen er sendt, og du har 30 dager på deg til å betale.

Hvis du har spørsmål angående betaling, vennligst ta kontakt med Klarna via https://www.klarna.com/no/kundeservice/ eller ring Klarnas kundeservice på 21 01 89 91. Du kan alltid se dine kjøp/fakturaer på https://app.klarna.com/login.

Betla enkelt med Klarna checkout

Gavekort/tilgodelapp

Har du et gavekort eller en tilgodelapp kan du bruke det for å betale din bestilling. Dekker ikke gavekortet hele summen betales det resterende beløpet på annen måte. Ved en eventuell retur kommer tilbakebetaling til å skje til gavekort.

Tilbud

Tilbud gjelder en begrenset tid og det kan bare benyttes på ordrer som er lagt inn i tilbudets gyldighetstid.

Pris

Samtlige priser er angitt i norske kroner inklusive 25 % moms.

Den prisen som angis i nettbutikken, er den prisen som gjelder når ordren sluttføres. Vi kan ikke endre prisen i ettertid hvis varens pris ble nedsatt etter at ordren ble sluttført.

60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments