Holiday deal - Kjøp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Reklamasjon

Du har innen to år fra kjøpet fant sted rett til å reklamere på produkter som er beheftet med mangler etter gjeldende forbrukerkjøpslovgivning. Skulle du få en defekt eller feillevert vare eller om det er noe annet som avviker fra din bestilling, kontakt kundeservice på kundeservice@dinsko.no så snart feilen oppdages. Reklamasjoner som gjøres innen to måneder fra du oppdaget feilen, skal alltid regnes som inngitt rettidig.


Det går også fint å besøke en DinSko-butikk for en reklamasjonsvurdering, ved å reklamere i butikk må du oppgi ordrenummer.

  1. Bruk returseddelen ved reklamasjoner. Vi står for fraktkostnaden for godkjente reklamasjoner.
  2. Når et reklamert produkt er returnert og reklamasjonen er godkjent, kommer vi til å kompensere deg i samsvar med gjeldende forbrukerkjøpslovgivning. Vi etterstreber at det skal skje innen en uke fra reklamasjonen er godkjent.

Hvis du har kjøpt produktet i en av butikkene våre, må du henvende deg til den skokjeden hvor kjøpte produktet. Produkter kjøpt i butikk kan ikke reklameres til nettbutikken.


Ønsker du å sende inn en klage per brev, kan du gjøre det til følgende adresse:

NilsonGroup AB, Kundservice
Box 508
SE-432 19 VARBERG
SVERIGE

Lovvalg og tvister

Disse vilkårene, samt eventuelle tvister som oppstår i forbindelse med vilkårene ved bruk av nettbutikken, eller ved kjøp på nettbutikken, reguleres av norsk rett.

Ved reklamasjoner og eventuelle tvister som vi ikke lykkes med å løse, anbefaler vi at du henvender deg til Forbrukerrådet for nærmere veiledning, www.forbrukerradet.no. Dersom minnelig løsning ikke oppnås, vil DinSko etterleve eventuelle beslutninger fra Forbrukertvistutvalget.

60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments