Holiday deal - Kjøp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Impregneringsspray

Med en god impregneringsspray legger du et godt grunnlag for å beskytte skoene og gi dem lengre levetid. Her finner du impregnering til sko i skinn, semsket, nubuck og tekstil som gir ethvert materiale tilpasset beskyttelse mot fuktighet og smuss. Glem ikke vår spesielt effektive impregneringsspray med vannavvisende egenskaper.

...

Always nice price

Impregneringsspray til dine sko

Hvis du skal investere i bare ett skopleieprodukt, er vårt tips en god impregneringsspray. Den legger grunnlaget for at skoene holder seg friske lenge og får et langt og lykkelig liv sammen med deg. Ved å gjøre skoen motstandsdyktig og avvisende mot både væte og smuss skaper impregneringen en ytre beskyttelse for skoene, altså en slags første forsvarslinje. Det fine med våre impregneringsprodukter er også at de ikke påvirker materialets funksjon og pusteevne. De gjør bare jobben sin og lar ellers skoene beholde sine opprinnelige egenskaper. At de dessuten er miljøvennlige og ikke inneholder skadelige flourkarboner, er et stort pluss for både deg og miljøet.

Rett impregnering til rett materiale

Vår silikonbaserte impregneringsspray er en ordentlig allround-helt som du kan bruke på semsket, nubuck, glatt skinn og lær, syntetmaterialer og tekstil. Perfekt når du raskt og enkelt vil forhindre at regn og smuss trenger inn i skomaterialet. For deg som først og fremst er ute etter en riktig god vannavvisende impregneringsspray, anbefaler vi Waterproof-impregnering fra Springyard i en praktisk flaske med pumpefunksjon. Den porsjonerer ut sprayen i passe doser, slik at du enkelt kan behandle skoene med et jevnt og tilpasset lag impregnering. Dette produktet er spesielt godt egnet for glatt lær, semsket, nubuck og tekstil. Det er utviklet med særlig fokus på å beskytte mot snø, regn og annen væte. Selvfølgelig har den også smussavvisende egenskaper og kan derfor brukes mot begge disse skofiendene. Du trenger altså ikke å kjøpe en separat smussbeskyttende impregneringsspray når du satser på dette produktet.

Behandle skoene regelmessig

Vår egen vannbeskyttende impregnering kommer i en klassisk sprayflaske som du enkelt bruker ved å spraye skoene fra et par desimeters avstand i et jevnt lag. Denne Waterprooferen passer perfekt når du vil beskytte sko med materiale av glatt lær og skinn, semsket, nubuck og tekstil mot regn og snø. Ved å behandle skoene regelmessig med vannavvisende impregnering bygger du opp en bedre beskyttelse og holder skoene friske. Dessuten beholder materialet sine egenskaper lenger.

Impregner skoene for all slags vær

Så vårt råd er å alltid ha en god impregneringsspray for å beskytte skoene mot væte og smuss. Det er en relativt billig og enkel måte å ta vare på skoene på. Du kommer til å merke forskjellen, ikke minst med tanke på våre skandinaviske høster og vintrer. Klikk hjem skoimpregnering online eller kjøp den i nærmeste DinSko-butikk og ta vare på favorittskoene slik at de holder lenger.

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments