Holiday deal - Kjøp 2 få 20%Group 7.11Created using Figma
  • ShapeCreated using Figma60 dagers åpent kjøp
  • ShapeCreated using FigmaSikker betalning
  • ShapeCreated using FigmaRetur i butikk

Skobørster

Når du enkelt vil rengjøre eller pusse opp skoene dine, er en skobørste uvurderlig. I vårt utvalg av skobørster finner du påføringsbørster for å gjøre det enkelt og fleksibelt å bruke skokrem til polering av skinn og semsket sko eller til annen rengjøring av alle typer sko.

...

Always nice price

Skobørster hos DinSko

En skobørste er alltid bra å ha i skopleiearsenalet ditt. For overfladiske flekker og tørr skitt er lett børsting ofte nok til å gjenskape skoens naturlige farge og glans. Og for å fremheve farge og glans med skokrem, er skobørsten verktøyet å ha hjemme.

Finn riktig skobørste


Visste du at avhengig av hvilke sko du har som er pleietrengende, bør du bruke forskjellige typer skobørster? Grunnen til dette er at hver skobørste er tilpasset yttermaterialet på hver sko. Alle skobørster har som mål å rense overflaten på skoene dine, få tilbake glansen og få skoene til å se ut som nye igjen. I vårt sortiment finner du skobørster for rengjøring som passer til alle typer sko, uansett om yttermaterialet er skinn, syntetisk eller tekstil.

Bruk en skobørste for å holde skoene friske over en lengre periode og unn skoene dine litt ekstra forsiktig slik at de holder stilen sesong etter sesong. Med en skobørste er det enkelt å opprettholde skoens glans og levetid, noe som er bra for både miljøet og lommeboken.

...
60 dagers åpent kjøp
4-7 dagers leveringstid
Kjøp nå, betal senere med Klarna
Retur i butikk

Vi i Din Sko lar oss inspirere av dagens trender og tilbyr prisgunstige sko til et motebevisst publikum. Vi er overbevist om at de rette skoene kan forandre og løfte en hel look!

Medlem

Bli medlem og få nyheter, medlemspriser og inspirasjon!

Få 10 % på ditt første kjøp!
Følg oss i sosiale medier
Payments